IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Sunnuntai.Maanantai 22.01.2007 00:10

Kaverit lähti kolmen aikaan. Käytiin syömässä ensin ja pelattiin vähän PhotoPlayta. Meillä oli ihan hauskanen ilta, mä tanssin mun rotantappokengillä ja sit oli vaikeuksia yöllä kävellä autolle, mut muuten meni hyvin. Ja kaikki tuntu viihtyvän! Jee. Uusiksuusiks. Yks tyyppi kysy multa, et meenks sen kans naimisiin. Sit se sano, et mul on hienot hampaat. No, ei olla menos naimisiin.

Kävin reippaasti (tosiaan) tallilla laittamassa Pipolle ruuat ja morjestin sitä vaan nopeesti. Sit kävin nopeella kävelylenkilläki. Oli liian lyhyt lenkki, mut en sit kävelly kuitenkaan enemää ku mitä olin suunnitellu. Tarvii alkaa kartottaan tätä Ruosniemee käppäilemällä täällä ympäriinsä. Huomenna vois tehdä pidemmän lenkin. Nyt on kiva kävelläki pimeellä, ku omistan ton heijastinliivin. Ihan turvallinen fiilis kävellä autotien reunassa, ku tietää, et näkyy takuuvarmasti.

Äiti soitti. Se puhu vaiks kuin kauan, mummusta ja tuffasta (se oli taas raukka kaatunu polkumispyörällä) ja Tupper-kutsuista ja sukuloinnista ja kaikesta. Se oli jutellu mun kummitädin tyttären miehen siskon (melkein sama, ku kummin kaiman veljen vaimon lapsen kaverin hamsterin purulelu) kanssa ja selittäny, että mun pitäis asuu jossain maatilalla eläimineni. Sitten se oli kertonu mun hevosharrastuksesta ja tää sisko oli sit ihan innostunu, ku on hevosenhoitajaa vailla. Ja oli muutenki ollu kiinnostunu ylipäätään mun harrastuksesta. Sillä on itellä useempiki hevonen, mutta se halus tietää missä käyn ratsastamassa ja mitä hevosia hoidan. Nyt harmittaa, kun en ite ehtiny sukuloimaan ja juttelemaan asioista. Olisin varmaan viihtyny, ku olisin saanu puhuu hevosista! =)

Ja äsken tuli dokumentti suomenhevosesta. Siellä oli Jaime. Se on niin hieno! Oli aika paljon ravijuttuja siinä, mut se oli ihan mielenkiintonen ohjelma kyllä. Nii. Äiti soitti mulle just sen takia, et se kertois mulle, et sellanen ohjelma tulee. Sit se vaan puhu ja puhu niin kauan, että se ohjelma kerkes jo alkaa enkä saanu mihinkään väliin sanottua, et menisin kattoon sitä. Hyökkäsin heti, kun se piti hengähdystauon ja huusin, et "tuol on nyt Jaime mun tarttee mennä kattomaan sitä" ja se alko nauraa ja pyysi anteeks, et se puhu niin innolla vaik sen piti lopettaa siks, ku se ohjelma alkaa =) Se lähetti perään vielä viestin, että "Onko Pipo Pilvenpoika, *kummitädin tyttären miehen sisko* kysy" ja sit vastasin, että sama mies ja korjasin Pilvenpojan Pilven Pojaksi. Tärkee tieto.

Nyt venaan Twin Peaksii.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.