IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Perjantai 16.04.2010 13:04

Milano tj 16 :) Vähän ootan sitä matkaa, saan ostella kevätvaatteet sieltä. Oon visusti pitäytyny ostamasta yhtään mitään vaatteita ja asusteita hetkeen aikaan, et voin sit ostaa Milanosta, jos sieltä jotain ihkua löytyy. Ainaki oletan, että löytyy. Ennen matkaa onki aika hektiset pari viikkoa edessä. Yhteen projektiin pitäis saada ns. koko maailma valmiiksi, kun testaus alkaa toukokuun alussa, ja toisessa projektissa ois sit muuten vaan hommia. Katotaan miten hermoraunio oon, kun sinne matkalle vihdoin lähdetään. Reissusta palaaminenkin on varmaan kiva ja kevyt. Ollaan ma-su välisenä yönä kotona ehkä joskus kolmen tai neljän aikaan, maanantaina on työpäivä ja heti keskiviikkona eka asiakaspalaveri Espoossa. Nice :)

Mummun hautajaiset on huomenna ja mua lievästi sanottuna ahdistaa. En mä tiedä, miten selviän siitä hengissä. Oon jännittäny jo varmaan viikon ja pahenee vaan.

Varasin itelleni huomisaamuks vielä kampaajan, toivottavasti siellä edes olo hiukan rentoutuu. Kynnet laitettiinki jo viime lauantaina. Mua hiukan harmittaa, kun se mun kynsien tekijä vissiin nyt lopettaa kokonaan Porissa. Ja mä niin tykkäsin siitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.