IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Torstai 01.07.2010 14:21

Ihmiset on niin omituisii.

P kirjotti reklamaation tosta meidän talosta sille myyjälle toukokuun alussa ja tarjoutu sen viemään heille. Ei sopinu. Sit niille sanottiin, että ne voi tulla sen hakemaan meiltä, mut kannattaa aina soittaa ennen, koska me ollaan paljon pois kotoa. Kaks kertaa P soitteli perään, että se paperi odottelee meillä edelleen. Sit tossa yks päivä se pisti tekstarin, että on enää pari kuukautta jäljellä sitä rakentajan vastuuaikaa, että nyt vois olla oikeesti aika pistää asiat liikkeelle. Sen jälkeen tuliki sitte puhelu, että "Juu on käyty monta kertaa, mutta teillä ei oo ikinä kukaan kotona!"... P sano siihen, että nii, sen takia hän pyysi soittamaan etukäteen. Miten vaikeeta oikeesti voi olla? Tyypit on käyny oven takana ilmeisesti useemminki ku kerran eikä siltikään oo tullu mieleen pirauttaa.

Mä ostin just yhestä kojusta mansikoita, kun P oli puhumassa tota yllämainittua puhelua ja se myyjätyttö oli erikoinen. Se oli samaan aikaan ilosen, hämmentyneen ja pelästyneen näkönen ja olonen, ja sit se teititteli mua ja tietenkin vielä niias oikeen komeesti, ku maksoin ostokset.

Eilen me "piipahdettiin" Rautiassa hakemassa varrasta grilliin. Seisottiin palvelupisteessä varmaan 10-15min eikä yhtäkään myyjää näkyny missään. Meitä ennenki siinä seiso muutama henkilö ja osa niistä luovutti ja lähti tympääntyneenä menemään. Sit P:llä kärähti käämit ja se soitti Rautiaan, että ollaan seisottu jo pitkä tovi siellä palvelupisteessä eikä näy myyjiä missään, mistäköhän hän saa sen vartaansa noutaa. Sit oli kärttynen täti kassalla. Eikä ees oo eka kerta, kun käy noin just nimenomaan Rautiassa.

Mitä mahtaa olla ne ihan pienet punaset ötökät, semmoset, jotka näyttää pieniltä punasilta pisteiltä? Istuin eilen pihassa ja havaitsin, et meidän varaston porras kuhisi niitä. Näytti aika vekkulilta, kun alko vähän lähempää tiirata, kun pienet punaset pisteet viipelsi pitkin rappusta. Sit tiistaina näin jonkun valtaisan tuhatjalkasen koiran kans lenkillä, yäk. Nii, ja tallilla alkaa olla parhaimmat ötökkäpäivät nyt. Paarmat, polttiaiset ja hyttyset. Kävellessä paarmat pyrkii puremaan käsivarsia tai housujen läpi, polttiaiset pytkii kypärän alle ja hyttyset sitte sinne, minne sattuu sopimaan. Argh. Mikää ihme, että hevosetkin on ihan hermona.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.