IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Huh, hellettä.Keskiviikko 14.07.2010 00:35

Tänään on ollu jo ehkä vähän liian kuuma. Mut siihenki keksittiin ratkasu: MuksuMassista kiva uima-allas tohon pihaan. Täyttö on vielä hiukan kesken, mut huomenna voi jo polskia siinä! Tietty sateet ja kylmyys alkaa heti, kun tollanen hommattiin, mut siinähän sit lillutaan satees.

P:n vanhemmat kävi tänään meillä kahvilla ja jätskillä, ja kovasti tykkäsivät, kun meillä on sisällä vilposta. Kai heitäkin vähän kiinnostais hankkia ilmalämpöpumppu niin ei tarttis kylmiössä vilvotella :) Oon kyllä tosta vehkeestä niin onnellinen. Sen lisäks, että itellä on mukavampi, niin eläimet on tyytyväisiä. Koiraa me ei viedä näillä helteillä päivisin mihinkään muualle, ku nopeesti pissalle (sunnuntaina ulkoiltiin puolisen tuntii ja koira ei selvästikään nauttinu, vaan oli aika tuskissaan) ja kissat nukkuu mielellään päivät sisällä viileessä ja ulkoilevat sit öisin. Koiraa pitää sit ulkoiluttaa aikasin aamulla tai myöhään illalla. Huomenna aamulla otetaan suunnaks koiraranta.

Mä kävin tänään koittaas kuinka paljon voi hevosen selässä hikoilla tällasella helteellä. No, aika paljon. Tallissakin oli niin kuuma ja kostee, et hikivesi valu ihan pelkästä seisomisestaki, puhumattakaan sitte kun pääsi maneesiin ja töihin. Ei oo varmaan koskaan ikinä missään ollu yhtä kauhee hiki, joka paikka oli märkä tai vähintäänkin nihkee ja sit se hiekkapöly teki kivan harmaan kerroksen ihoon :D Hevosetkin oli aika nahkeita, eikä se tietty mikään ihme ole. Tunnin jälkeen sitten vaan valeltiin polle viileellä vedellä ja laitettiin viilentävää linimenttiä jalkoihin. Hetken melkein houkutti laittaa sitä linimenttiä myös omaan naamaan :D Se ois varmaan kihelmöiny mukavasti...

Nyt oon kotona viilennelly oloani puolisen tuntia, totesin, et en varmaan saa ees ratsareita riisuttua muuten, koska ne oli niiiiin hiestä nihkeetnahkeet. Ehkä se jo nyt onnistuis. Eli suihku, iltapala ja töllötin! Ja varmana juon kylmän SIIDERIN!

edit: Tuli tosta nihkeestnahkeest ihan mieleen NIHAT O NAHAT :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.