IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Jazzzzz!Sunnuntai 25.07.2010 16:11

Oltiin eilen Arenalla jazzailemassa. Oli ihan loistava ilta eikä sitä sadettakaan sit lopulta tullu juur yhtään (tai en vaan huomannu :D). Vähän (tai paljon) eväitä, viiniä, aurinkoa ja hyvää musiikkia, ei siinä oikeestaan muuta tarvittu. N.E.R.D. ja Massive Attack oli aika huikeita, en oo missään aiemmassa konsertissa jaksanu jorailla niin ahkerasti. Massive Attackilla oli myös aika hieno valoshow.

Me oltiin varauduttu myös suurella määrällä lämpimiä ja vedenpitäviä vaatteita, mut niitä ei onneks pahemmin tarvittu. Tavallisella pitkähihasella trikoopaidalla ja sadeviitalla pärjäs hyvin, ja hyvä niin!

Konsertin jälkeen tultiin meille, pelattiin Wiillä ja käytiin saunassa. P halus mennä nukkuun hetipian saunan jälkeen, mua ja kaveria ei sen sijaan nukuttanu yhtään, mut ei sit auttanu ku mennä vaan maate. Ja kyl se uni sitte tuli about heti, kun valot sammutettiin. Aamulla syötiin eväiden loppuja ja sit P lähti purjelautaileen ja vieras lähti kans omiin juttuihinsa. Mä jäin yksin kotiin ja aion HUILATA rankan illan jälkeen :) Kävin koiran kans pienellä lenkillä ja nyt saan löhötä rauhassa sohvalla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.