IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Projekti eteneeTiistai 27.07.2010 01:57

Alotin pienen projektin kesäloman kunniaks. Tarkotus ois ehostaa tollanen yks ikivanha mäntylipasto. Pari päivää sitte alotin sillä, että irrotin vetolaatikoista etulevyt ja hioin koko lipaston. Siit on todisteena kuvii. Eka kerta elämässäni, ku käytin tasohiomakonetta. Tänään käytiin hakees sitten maalit. Pohjaväriks tulee sellanen ihan perus luonnonvaalee maali, siihen sit tehdään hiukan koristetta helmiäismaalilla.

Äsken sain ekan kerroksen valkosta maalia sudittua, ainakin toinen kerros pitää vielä laittaa. Ja sit hiukan suunnitella, et miten sitä helmiäistä oikein sitten pistäis. Toivottavasti siit tulee hyvä!

Pyörittiin Terran maaliosastolla aika pitkät tovit, kun koitettiin etsii jotain sängynpäätyyn sopivaa juttua. Yks ihan jees löytyki, mutta mitään ei vielä ostettu, koska väreistä ei olla ihan varmoja vielä. P vähän suunnitteli, et jos ens viikolla sit kattois sitä. Sit kun pääty ja toi lipasto saadaan tehdyks ni enää ei tarvita, ku oikeet yöpöydät :D

Ja voi kun ton keittiön ny vielä sais taputeltua jossain vaiheessa. Tänään vaan herättiin siihen todellisuuteen, että jos me suunnitellaan työtason vaihtoa, pitää vaihtaa myös tiskiallas. Toi vanha on ihan kökkö, tarvis olla isompi. Ja se ois ikäänku pakko vaihtaa sitten tason kans samaan aikaan. Todettiin silti sekin, et jos ja kun tota pesutilaremppaa täytyy jossain kohtaa alottaa, niin lainahommiks sekin menee, vaik ei kokonaan jouduttaiskaan ite sitä maksamaan. Tarkotus on kuitenki muuttaa sitä nykystä paremmaks ja se vaatii muutaki ku uudet laatotukset ja lauteet.

Keskiviikkona päästäänki vänkäämään noista pesutila- ja kosteusasioista talon myyjän kanssa. Ne on ihan sillä mielellä, että "Pistäkää vaan haaste tulemaan", koska se rakentaja oli heille heti sanonu, että ei maksa penniäkään ilman oikeudenkäyntiä. Ehkä ois syytä miettii, et tulee aika kalliiks, jos sattuu häviämään oikeudenkäynnin ja maksaan siitä kulut, ja maksaan vielä lisäks sitä remonttiakin. Saa nähä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.