IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Maa nan taiMaanantai 09.08.2010 12:08

Mihin viikonloppu taas katos? Mä en tajua, miten aika menee nykyään niin nopeesti. Jotenkin ahdistavaa. No, me oltiin aika ehtiväisiä viikonloppuna, et kai se aika kuluukin nopeesti, kun ei pysää ollenkaan.

Eilen meillä kävi mun vanhemmat, sisko ja tuffa. Grillattiin kaikessa rauhassa, kun se kamala myräkkä vaan meni ohi. P meni sytyttelemään grilliä siinä just ennen, ku se alko. Meillä oli päivänvarjo viritettynä sateensuojaksi, mut sit alko sataa ja tuulla niin lujaa, et se varjo oli pakko laskee alas. Ja sinä aikana P ehti kastua ai-van läpimäräksi ja totes, et ehkä pitää odotella hetki :D Tuli vettä ja rakeita niin lujaa, etten oo hetkeen nähnytkään. Sit se meni ohi yhtä nopeesti ku se alkokin. Eikä onneks illalla tullu toista mokomaa niskaan, vaikka sellasta vähän lupailtiin. Me istuttiin vielä myöhään illalla siinä talon portailla ulkona kuuntelemassa Iron Maidenia :)

Me ollaan viikonloppuna pelattu ahkerasti myös Guitar Heroa, joka noudettiin postista perjantaina. Siihen peliin kehittyy varmaan aika hyvä viha-rakkaussuhde. Se on todella koukuttava, mut oikeesti, miten paljon voi ihmisellä mennä hermot, kun ei suju! Pitää vaan harjotella, harjotella ja harjotella, lauantainaki rämpytin niin, et meni sormet suurin piirtein kramppiin. Mun käsi on jotenkin ihan liian pieni siihen, että saisin helposti paineltua niitä varren painikkeita, ja mitä vaikeempi biisi, sitä enemmän alkaa vaan jäkittää eikä saa painettua niitä painikkeita millään. Toisaalta sitte, kun se sujuu, niin wohoo!

Viikonloppuna ois tiedossa Helsingin reissu. Häät. Hotellihuone varattu ja vaatteet noin suurin piirtein katsottu valmiiks. Mua vähän jännää, miten selviän mun huikeilla koroilla koko päivän, mut ihan sama, mä laitan ne joka tapauksessa. Syyskuun lopulla ois vielä toiset häät, katotaan nyt sitten, mitä vaatetta sinne keksii. Tällä viikolla mulla ois vielä keskiviikkona kynsihuolto ja perjantana kampaaja, et oon sit varmasti tiptop viikonloppuna :) P:n tarttis kattoa vähän puvun housuja, et miten ne sopii, kun kuulemma kiristää vähän.

Tarttisko tehä töitä?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.