IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Tiistai 03.08.2010 11:46

Kesäloma oli kyllä onnistunu. En stressannu MISTÄÄN, ehdin käydä rannalla, uimassa, jazzeilla, shoppailemassa ja ratsastamassa. Huvipuistokäynti jäi tekemättä, mut se nyt ei oo vakavaa :) Toki oisin mieluusti jatkanu lomaa vaikka toiset kolme viikkoa (enkä pelkästään siks, että täällä toimistolla remontti on kesken ja remonttisiivoojat hyörii ympäriinsä).

Perjantaina oltiin päivä Tampereella. Mulla oli suunnitelmana löytää ratsastustarvikeliike ja ostaa sieltä uudet hanskat ja parit saapassukat. Löysin ainoastaan hanskat. Mut ei se haittaa, ne on erittäin hyvät hanskat! Bongasin sopivamman väriset ja kokoset Roecklin hanskat, edelliset oli puol numeroo liian pienet ja vähän ruman vihertävät. Nää on mustanruskeet ja sopii käteen paremmin. Toivomiani saapassukkia kaupassa oli muutama pari, joista toiset oli liian pieniä ja toiset liian isoja, jäi sitten ostamatta. Housujakin katoin alennusrekistä ja yhet ihkut löysinkin, mut ei ollu enää yllättäen kokoja. Ja sit löysin hienon KyraK-takin, mut just nyt ei ollu sellaselle tarvetta, niin en viittiny tuhlata. Housut kyllä tarvisin, alkaa toiset omista olla jo sen näköset, että pitäis vaihtaa. On ne silti jo kolme vuotta hyvin kestänykki.

Koiran jalka on jo parempi, mut tossa sunnuntaina, kun käytin sitä korttelin ympäri lenkillä, se alko selvästi taas kipuilla. Sen jälkeen en ookkaan sitä vieny kävelylle, vaan se on saanu touhuilla ainoastaan pihassa. Tänään ajattelin kokeilla, josko se korttelin ympäri käveleminen onnistuis ilman ongelmia, et uskaltais sitte taas lähtee lenkkeilemään normaalisti.

Kissalasta kutittaa taas, eikä siit oo vielä kovinkaan kauaa aikaa, kun käytiin hakemassa sille kortisoni- ja antibioottipiikit. Olis kiva tietää, mistä ihmeestä ne oireet johtuu. Ruoka-aineallergiaa nyt ekana veikkaisin, vaik lääkäri puhu edelleen siitä hormonaalisesta epätasapainosta. Vois ihan koittaa, mitä tapahtuis, jos vaihtais nappulat eri merkkiseks. Ottaa kovasti päähän kissalapsen puolesta, kun on niin ikävä vaiva. Vaik ei hän ny vielä oo kauheen pahantuulinen kuitenkaan. Lauantaina hän tuli sohvalle mun kainaloon nukkumaan <3

Elvis voi hyvin ja on aina nälkänen :>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.