IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Tiistai 17.08.2010 12:52

Pääsin vihdoin muuttamaan uuteen työpisteeseen. Tää on kyllä nyt aika luksusta: uusi pöytä, jossa on oikeesti tilaa näytölle, telakalle, läppärille ja kaikelle oheistuotteelle, mahtuu kynäteline, post-itit, juomalasi, vihko, käsilaukku, kuulokkeet ja työnteossa tarpeelliset paperit. Sit on lisäks tollanen pyörillä kulkeva laatikosto, jossa on pari lokeroo mapeille ja kolme pientä vetolaatikkoa, johon saa sit mahtumaan mm. käyntikortit, cd:t ja muut pienemmät tavarat. Eväätkin menee kivasti yhteen lokeroon ja siellä pystyy pitämään myös paperilokerikossa sellaset projektipaperit, mitä ei just välttämättä työssä tarvii. Ennen mulla oli n. puolta pienempi pöytä ja se oli ihan tupaten täynnä tavaraa, kun kaikki piti pitää siinä. Se oli aina sekanen.

Viikonloppu vierähti Helsingissä. Lauantaiaamuna yhdeksän aikoihin lähdettiin ajelemaan ja sunnuntaina viiden jälkeen oltiin Porissa. Häät oli ihan mainiot, ja sää hieno. Oikeastaan oli vähän liiankin kuuma, kun ei edes merenrannassa, jossa se juhlapaikka sijaitsi, tuullut yhtään. Ja siellä oli aivan stanasti ampiaisia, kaikki tietysti kauheen kiinnostuneita mun kukkamekostani. Argh. Parhaimmillaan niitä oli neljä tai viis samaan aikaan nuuskimassa. Voin kertoo, että oli aika tuskaa pidätellä kiljuntaa, kun ei kehdannu muiden häävieraiden nähden mitään kohtausta aiheuttaa :D Pääsin vähän tanssimaankin, työkaveri vei mua tanssimaan ja P:kin sitten loppuillasta, kun olin tarpeeks houkutellu <3 P:llä oli sunnuntaiaamuna hiukan paha olo eikä herkullinen hotelliaamiainenkaan oikeen maittanu, mut mä söin kyllä sit senkin edestä, ei tuntunu missään - paitsi vatsassa sen mässäämisen jälkeen :D

Ja jalat ei ollu millänsäkään niillä huikeilla koroilla kävelemisestä. Vähän oli väsyneet, kun heti iltapäivästä piti seisoo varmaan toista tuntia (ja osa vielä nurmikolla, mihin tietysti korot uppos jatkuvasti), mutta kävely ja tanssiminen ei kyllä tehny tiukkaa koko iltana.

Olin hiukan tyytyväinen sitä paitsi siihen, että uudet kynnet mätsäs mekkoon :>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.