IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Aijaijai :DMaanantai 13.09.2010 12:20

Ystävän polttarit vietetty, hengissä selvittiin!

Aamulla matka alkoi jo klo 9, ensin suunnattiin leivoskahveille Kontion Kahvilaan Raumalle. Siitä matka jatkui kohti Turkua ja morsian sai askarreltavaa itselleen. Turussa etsittiin sitten Skanssi ja Flowpark (http://www.flowpark.fi/). Oli aika hurjaa menoa, ensin vaan turvavaljaat päälle, kypärä päähän ja hanskat käteen, testirata läpi pienen "näin käytät rengaslukkoja"-opastuksen jälkeen ja sitten omatoimisesti seikkailemaan. Ite uskalsin taistella vaan yhen reitin läpi, sen jälkeen vatkas kaikki paikat väsymystä. Toisaalta oli varmaan järkevä päätös lopettaa siihen, koska jos olisin roikkunut vaijereissa vielä vähän lisää, en varmaan olis päässy eilen ollenkaan sängystä ylös :D

Flowparkista suunta kylpylään porealtaisiin ja saunomaan, ja sieltä sitten porukalla syömään ravintola Blankoon. Vatsat täynnä lähdettiin ajamaan takas Poriin ja pelattiin matkalla hääaliasta (häihin, avioliittoon, morsiuspariin ja rakkauteen liittyven sanojen selitystä) ja lisäksi morsian sai muovailla tulevan sulhasen muovailuvahasta. Porissa Havanan kautta PK:hon (miten mä taas sinne jouduin, vaikka oon luvannut etten mene ennenku täytän 50? :D), tarkoituksena laulaa karaokea, mut ei sieltä löytyny mitään kappaletta morsiamen mieleen, joten sit vaan jorailtiin loppuilta. Mä lähin viimisenä kyl kotiin vast joskus kolmelta.

Eilen sit oltiin reippaana sienessä mun vanhempien kanssa ja saatiin ihan mieletön sienisaalis. Ei varmaan koskaan oo ollu noin hyvää sieniretkeä, siis oltiin metsässä monta tuntia ja koko ajan vaan sai kerätä sieniä koriin. Tuotiin kotiin sitten läjäpäin karvarouskuja, kantarelleja ja lampaankääpää. Muutama voitatti ja kangastattikin löytyi, mut niiden paras aika olis selkeesti ollu joskus viikko sitten, nyt kaikki tatit alko olla jo liian isoja ja matosia. Kangasrouskuja ja mustavahakkaitakin löytyi muutamia, mut jätettiin sit vaan poimimatta. Täytyy varmaan ens viikolla tehdä uus reissu toiseen vakipaikkaan :) Tänään täytyy sit valmistaa kaikki sienet, kun eilen ei enää illalla jaksettu. Rouskut ryöpätään ja pakastetaan, kantarellit varmaan syödään heti, ja ehkä ne muutamat tatitkin, mut pitäis vielä miettiä mitä niille kääville tehdään, kun niitä vois kyllä paistaa ja pakastaa, suolata, kuivata tai mitä vaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.