IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Jumppaa, jumppaa.Torstai 21.10.2010 13:11

Oon nyt käyny neljä kertaa fysioterapiassa. Kolmella kerralla on laitettu selkään läpyskät ja sähkövirtaa, ja lisäks on hierottu. Tänään sitten pääsin vähän treenaamaan ja sain ohjeita kotitreenaukseenkin. Nyt on tiedossa sitten alaselän lihaksiston vahvistamista joka toinen päivä :) Kahvakuulakin saadaan toivottavasti jossain kohtaa osaks harjotuksia. Seuraavalla käynnillä pääsen jo tonne Lääkäritalon uudelle puolelle.

Tänään olinki fysioterapiakeskuksen jumppasalissa kaikkien muuttomiesten keskellä harjottelemassa niitä liikkeitä :D Opettelin kyykistämään oikein, yhdellä ja kahdella jalalla, tein kyynärnojaa ja kaikenlaista. Ja niitä pitäis sitten kotonakin tehdä, vähän niinku kuntopiirinomaisesti. Toivottavasti alkaa selkävaivat helpottaa. Oon ollu aika ärtynyt siitä, että mun selkä on oikeesti vaivannu jo näinkin pitkään, yleensä kun on jomotukset menneet ohi päivässä tai parissa. Tuskin toi jumppa ainakaan huonoa tekee.

Fysioterapeutti, jolla oon käynyt aiemmin myös hierottavana, sano tänään mulle, et "en ookaan aiemmin muistanu sanoo, mut oot kyllä niistä edelliskerroista laihtunut varmaan kymmenen kiloo!" :D Niin oonkin juuuuu ^^ Vieläkin kärsis pudottaa painoo, mut pitää varmaan olla tyytyväinen, kun näissä samoissa lukemissa oon kuitenkin pysynyt jo pitkään :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.