IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Ja sellainen oli RukaTiistai 07.12.2010 11:37

Ehkä vähän turhan tiukka tollanen kolmen päivän kauden alotus, mutta olipahan kivaa :)

Torstaina menomatka oli tosi pitkä. Päästiin aamulla matkaan n. klo 8:30 ja oltiin perillä Rukalla iltayhdeksän aikoihin. Oulusta Kuusamoon oli n. kolmen tunnin siivu, mut se tuntu kyllä aika loputtomalta matkalta. Ei näkyny ees poroja. Perillä ei sit juur muuta tehty, ku syötiin iltapala, käytiin saunassa ja purettiin laukut. Seuraavana aamuna piti olla ajoissa liikkeellä ostamassa hissilippuja.

Perjantain laskinkin sit pääosin jalat tunnottomina. Monojen sisäänajo jäi vähän liian vähäseks, niin se sit kostautu. Ei siis kiristäny tai painanu mistään, mutta jostain selkeesti oli tiukka :D Laskeskelin sitten sisäkengät liian löysällä ja melkein sain kantapäät hierrettyä rikki. Onneks seuraavana päivänä oli jo parempi ja sain kiristettyä monoja enemmän. Vikana päivänä oli jo tosi hyvät.

Kelit oli ihan jees, perjantaina muutama aste pakkasta, lauantaina ja sunnuntaina oli pakkasta n. 10 astetta. Aurinkoa ei kauheesti näkynyt koko aikana ja tuulikin oli aika kova. Perjantaina ei edes kaikki hissit kulkeneet kovan tuulen takia. Perjantai oli kyllä silti paras päivä laskea, koska rinteessä ei ollut ihmisiä nimekskään. Melkein yksinään sai mennä koko ajan. Lauantaina ja sunnuntaina oli sit tietysti paljon enemmän ihmisiä liikkeellä ja se alko jo vähän ärsyttääkin. Paljon hiihtokoululaisia, slalom-seurojen treenejä, turisteja ja muita rinteet piukassa. Nuoriso ei osaa jonottaa hisseille eikä ne juuri muutenkaan katso miten ne tulee rinnettä alas, eivät paljoa väistele. No, kun sijotti tauot sopivasti niin hermot säästyi... Jalat on kyllä aika väsyneet, mutta vähemmän kipeät kuin odotin, joten se lienee ihan hyvä :)

Antti Tuisku oli Zonessa keikalla lauantaina ja mun niin piti mennä sitä katsomaan, mutta mieli sitten muuttui, kun olin ollut ensin rinteessä 7 tuntia, käynyt saunassa ja syönyt päivällisen... No, P ehkä vie mut 18. päivä Turkuun Tuiskuttamaan, joten en jaksa surra sen enempää :>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.