IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Joulu tulee!Maanantai 13.12.2010 12:32

Ehdin vihdoin alottaa eilen joulukorttien askartelun. Mulla oli aikaa n. puol tuntia, mut sain sentään kuus jo valmiiks. Tänä vuonna vähän helpompi malli kuin viime vuonna, ei tarvii liimata niin kauheesti :) Tänään ajattelin tehdä loput.

Eilen leivoin myös piparit. Kolmisen tuntii siinä meni, sain aikaseks 83 piparia mukaanlukien piparireen osat ja alusen reelle. Tuli isoja possuja, koiria, kissoja, tähtiä, sydämiä, pyrstötähtiä, kukkia ja kuusia. Koristelutalkoon taidan pitää vasta myöhemmin, kun joulukortit on saatu postiin.

Lauantaina olin ystävän kanssa Tampereella jouluostoksilla ja löysin puolet lahjoista (2kpl :D), ja ne kaipaamani valoverhot olohuoneeseen. Yritin myös etsiä itelleni kenkiä, mut en kelpuuttanu yksiäkään, vaikka käytiin seitsemässä kenkäkaupassa... Pari lahjaa siis puuttuu vielä, mut ne ehtii hakea vaikka tulevana viikonloppuna. Joulusuklaita mun olis tarkotus vielä tehdä muutama satsi, että saan sukulaisille antaa, isommat lahjat vaan perheenjäsenille. Ja tietysti eläimille pitää ostaa herkkuruoat joulupyhiksi <3

Joulun ruuat on aika pitkälti jo suunniteltu, kaupassa vaan pitäis käydä. Taidetaan tehdä vähän vähemmän kuin viime vuonna, koska kuitenkin käydään paljon kylässä ja sillon saa aina syödäkseen niin paljon, ettei kotona ruokaa kauheesti kulu. Mä pärjäisin joulun vaikka riisipuurolla ja joulutortuilla, mut ehkä pitäis olla jotain muutakin :D Lanttulaatikko, rosolli, kinkku, makaronilaatikko ja silliä pitää ainakin olla. Ja sienisalaattia ja limppua :) Ehkä vois tehdä luumukiisselinkin. Kyllä se sit jo meille piisaa.

Tällä viikolla on kynsihuolto ja kampaaja. Ja kohta joulu!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.