IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Työvoitto!Keskiviikko 15.12.2010 11:24

Löysin maanantaina itelleni kengät, Ratsulasta. En edes viitsi laskea monessako kenkäkaupassa ehdin käydä ennen sitä. Siellä tuli heti myyjä kysymään, mitä etsin. Kerroin kriteerit ja mulle esiteltiin olemassa olevat vaihtoehdot. Ekat saapikkaat oli kokonaan nahkaa, toisissa oli pelkkä kenkäosa oikeeta nahkaa ja varsi synteettistä nahkaa. Ekaa paria yritin sovittaa, mutta sain vedettyä varren vaan puoleen sääreen, ei mahtunu enempää :D Ei mulla nyt oikeesti niin paksut pohkeet ole! Toisissa kengissä oli löysempi varsi, ja ne sopi muutenki hyvin. Ne yltää polveen asti ja niis on vähän normaalia paksumpi vuori. Kaupat tuli heti!

Joulukortit tarttis saada postiin tänään ja multa puuttuu edelleen yks osote. Mä en oikeesti kestä. Mulla oli hääkutsuja varten niin näppärä osotelappunen tehtynä ja nyt oon hukannu sen jonnekin. Siitä olis saanu kaikki katottua, mut taas piti jostain Enirosta kalastella. Tänä vuonna olin kuitenki viisas ja ostin osoitekirjan, johon kirjotin kaikki osotteet ylös. Sijotan sen tämän joulukorttirumban jälkeen eteisen lipaston laatikkoon, jotta löydän sen sieltä ens vuonnaki.

Tänään ois kynsihuolto! Eilen napsahti vasemman etusormen kynsi irti, kun näpräsin takin vetoketjua. Se oli ollut toisesta reunasta jo vähän irti, ja ilmeisesti osuin siihen vetskariin jotenkin sopivasti, niin se irtos lisää. Sit vaan nyppäsin sen irti, ettei tallilla satu mitään haaveria. Tein myös tutkimusta siitä, et onko kunnon kerrospukeutuminen ratsastaessa parempi, vai oisko helpompaa käyttää vaan paksua takkia ja ohutta aluspaitaa. No, untuvainen urheilutakki oli ainakin liikaa, vaikka alla oli mitenkä ohkanen paita tahansa. Kallistun siis kerrostamiseen ja ohuempaan takkiin...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.