IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Brokeback Mountain oli ihana.Keskiviikko 15.02.2006 01:36

Ainoa vika siinä elokuvassa oli surullinen loppu. En tykkää sellasista. Mut siitäkin huolimatta se oli kyllä aivan ihana elokuva. Lämminhenkinen ja lempee. Ja surullinen. Hitsi. Se teki ainakin muhun tosi suuren vaikutuksen. Unohdin jopa syödä mun popcorneja jossain vaiheessa, kun olin niin keskittyny siihen elokuvaan.

Takana hihittävät tytöt kyllä uhkas pilata tunnelman. Eikä se hihitys edes riittäny, vaan piti kuiskutella kavereille vähän väliä. Onneks ne sentään jossain kohtaa hiljeni, ettei ne sotkenu koko leffaa. OH BLOODY HELL!!!!!! OSATAAN KÄYTTÄYTYÄ ELOKUVISSA AAARGH!!!!!

"Tshihihi onks tää joku homoelokuva!!?!+??!+?!+1" ja "Ihihi kattokaa toi on alasti!!!!11"

Eikä se oikeesti ees ollu mikään härski elokuva. Ihan siisti minusta. Ei hihityttäny. Mut kai niis miehis sit oli jotain hauskaa. En tiiä, mut kyl Jake Gyllenhaal on niiiiiiiin h0t. Ei sillä, et Heath Ledger ei olis, mut kyl Jake on niinku eniten h0t. Oikeesti. To-si HOT. Varsinki niis cowboy-kuteissa. Huh.

Nyt meinaan kyllä vaan fiilistellä loppuillan. Huomenna ehtii sit opiskella taas ruotsia. Nyt ei kyl pysty ees keskittymään mihinkään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.