IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Hihei!Maanantai 07.02.2011 11:59

Eilen oli niin kaunis päivä, että kyllä kelpas matkustella pitkin Ellivuoren rinteitä :) Vähän harmitti, kun rinteet ei ollu kovin hyväs kunnossa ja mulla oli vielä jalat viime viikkosista ratsastustunneista ihan väsyneet, niin vähän huonosti kulki. Joka käännöksessä melkein oli sukset päällekkäin, ellei jopa ristissä, ja sellasissa kohdissa, missä lumi oli kasaantunu, alko vaan sukset väpättää, kun ei jaksanu tarpeeks painaa sisäjalkaa maahan tai ajella kunnolla suksen kantilla. Sit sai vielä välissä pelätä niit vaahtosammuttimen kokosia vaaleenpunasia ja vaaleensinisä otuksia, joiden liikkeistä ei voinu ihan mennä takuuseen :D No, ei ihan huono silti, tulipahan oltuu ulkona ihan urakalla :)

Viikonloppuna ihastelin vielä tuliaisia ja ihmettelen edelleen, että miten niitä niin paljon tuli. Tosiaan toivoin kaksia Leviksen farkkuja ja yhtä mustaa käsilaukkua. Sit tiesin yhdestä yllärituliaisesta ja niist linsseistä, mut muut tuli sitte ihan ekstrana. Siis...

- kahdet farkut (joista toiset oli hyvät ja toiset tuuman liian lyhyet (:D), mutta ne menee hyvin kesällä, kun käärii lahkeet ylös, ne oli viel sellanen väljempi boyfriend-malli niin lahkeet käärittynä paremman näkösetki!)
- kaks Guessin käsilaukkua
- Foxin pinkki t-paita
- Ed Hardyn pinkki huppari
- pinkit Crocsit mallia Olivia
- Sydämen mallinen rasia M&M's -karkkeja
- pinkki "puskuri" puhelimeen
- Oakleyn keltaset linssit
- musta perus satiiniyöpaita Victoria's Secretiltä

Onneks P oli itelleenkin ostanu kasan farkkuja ja paitoja, ja Oakleyn vyön, ja kunnollisen Espritin villakangastakin, ku oli halvalla löytäny (normaalihinta $300, alennuksessa $50!). Itelle vaan tuli melkein nolo olo, kun toi tuliaiskasa oli niiiiin suuri ja tuhat kertaa voivoittelin, että mitenkä se nyt niin kauheesti on menny ostamaan :D Vaik on se aika ihanaa toisaalta. P sitten vaan tuumas, että Jenkkien päivärahat + kilometrikorvaukset kattaa about kaikki tuliaisostokset, niin eipä siinä sitten mitään. Ehkä mun ei tarvii stressata. Vähän niinku ois ollu joulu!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.