IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Kyllä minä niin mieleni pahoitin!Maanantai 28.03.2011 14:56

Tuomas Kyrö, Mielensäpahoittaja. Kannattaa lukea!

Silleesti se taas viikonloppu oli ja meni. Ja kellojen siirto sekotti unirytminkin. Pyh. Musta olis kivempaa, jos viikonlopussa ois vaikka kolme päivää kahden sijaan. Kaks päivää saa liian helposti buukattua täyteen kaikkea puuhaa :)

Lauantai meni siis Himoksella. Aamulla kahdeksan jälkeen lähdettiin ajamaan. Pysättiin matkalla Kolmenkulman ABC:lle shoppailemaan, ku siinä on semmonen "partiokauppa". Mä löysin sieltä uudet kumisaappaat. En ookkaan suunnitellu sellasten ostamista ku ehkä kolme vuotta jo. No, pästiin rinteeseen puoliltapäivin ja kotiin lähdettiin ehkä puol kasilta illalla. Eli liki kuus tuntia tuli viuhdottua menemään siellä ulkona. Voin kertoo, et jalkoi väsyttää edelleen.

En ollu ennen käyny Himoksella. Se oli ihan kivan olonen paikka, mutta siellä oli jonkun verran ruuhkaisaa ja aika paljon venäläisiä. Ne on ihan mahdottomia tuolla rinteissä. Jaa mistäkö ne tunnistaa? Naisilla on aina vaatteet viimisen päälle eikä juuri koskaan kypärää, ne on siellä vähän niinku catwalkilla vaan. Miehet laskee usein ilman mitään päähinettä ja paljain käsin, ehkä jopa farkut jalassa. Lämpötilalla ei oo niin väliä. Ja sitten ne etuilee jonoissa ja käyttäytyy muutenkin tökerösti. Joo...

Ruuhkasta johtuen oli rinteet aika karseessa kunnossa. Jyrkät kohdat oli aurattu jäälle ja muuten oliki sitte sellasta pöperöö ja lumikasoja. Mä olin aika pulassa, kun en saa koko käännöstä aina tehtyä suksen kantilla. Jos ei oo kantti tarpeeks tiukasti maata kohti, lähtee sukset matkustamaan semmosessa töyssyssä. Sit ne menee ristiin tai kolisee muuten vaan yhteen. Siitä seuraa tasapainon menetys ja horjuminen/pysähtyminen/kaatuminen, mikä taas sekottaa koko laskun rytmin ja sit tulee sellanen fiilis, et ei vaan kulje. Eikä kyl kauheesti sit kulkenu. Kaaduin sentään vaan kerran. Punasen rinteen jyrkässä kohdassa pistin käännöksessä sukset ristiin ja kaaduin turvalleni. Täräytin vasemman ohimon ja olkapään ikävästi siihen rinteeseen, mut ei onneks pahemmin sattunu. P tuli siihen sit kattomaan ja totes vaan, että rohkeimmat kaatuu eteenpäin :D

Eilen käytiin mummun 79-vuotissynttäreillä. Siellä oli hyvää kakkua ja mun lemppareita: muna-anjovisleipiä :) Sattu sopivasti meidän "mässypäivä" eiliselle niin sai ottaa makeita syötäviä kaikessa rauhassa. Söin tosiaan ekan kerran kuukauteen leipää. Oli muuten aika hyvää! Sit söin kotona yhden pienehkön palan pizzaa ja illalla syötiin vielä juustoo ja rypäleitä. Siitä pizzasta tuli ihan jäätävä närästys. Ruokatorvee korvensi vielä aamullaki. Hyi hlvetti, että oli kamalaa. Todettiin sitten, että ehkä jatketaan silleen, että viikonloppusin voidaan vähän luistaa tosta normaaliruokavaliosta. Ei enää pidetä mässypäivää kahden viikon välein, siitä tulee vaan närästystä ;)




Hiukan on rakeinen kuva, mutta mitäpä siitä...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.