IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Speks!Sunnuntai 10.04.2011 13:41

Eilen oltiin Camu Goes Messilä -tapahtumassa Messilässä. Niillä oli ens kauden vapaalaskusuksien testauspäivä ja siinä sit muun laskemisen ohessa testattiin parit tellut. Mä löysin heti yhet suosikit, jollaset kyl varmaan tulee ens kaudeks hankittua. Armadan TST:t. Ne ois vähän semmoset leviämmät joka paikkaan kelpaavat sukset ja mm. näillä pehmeillä keleillä ne on rintees paremmat kuin noi mun nykyset. Mut noi nykyset jää kyllä ihan perusrinnekäyttöön silti, noilla toisilla pystys vähän offariakin kokeilemaan :) Ne oli kyl mun omiin K2:iin verrattuna aika törkeen isot, 183cm pitkät ja leveet ku mitkä, vähän niinku ois ollu kanootit jalassa. Mut oli niil kyl ihan siisti laskee! Onhan noita paria muutakin kokoa, mut Camun myyjä tuumas, että noi satakasikolmoset vois mennä mulle, koska noi on rockerit (eli niis on "varhain kohotettu suksen kärki"), ja suksen mallin takia ne käyttäytyy rinteessä vähän ku lyhyemmät rinnesukset, jollon noista lyhyemmät versiot vois olla vähän turhan lyhyet. Puuterissa sit taas toi rockerikärki nostaa suksen lumen pinnalle. Ja ne on keksitty sen seuraksena, että joltain tyypiltä joskus meni suksi rikki rinteessä :) Kyl kuulkaa nyt on opittu taas uutta niin että!

Tais olla aika pitkälti viimisiä laskuja tällä kaudella nyt sitten. Messilässä kausi loppuu tänään, enkä oikein jaksa uskoo, että muutkaan rinteet kovin pitkään on enää auki. Väki alkaa olla keväisemmistä aktiviteeteistä kiinnostunut ja väistämättähän ne rinteetkin menee huonompaan kuntoon. Pohjosessa nyt ois mahdollista vielä päästä mäkeen, mutta se on sit asia erikseen, tuleeko enää tehtyä reissua. Me kyllä jo varattiin ens kauden alkuun Rukalta mökki, ja siinä sai kaupan päälle saman verran öitä samassa mökissä tänä kesänä ja Rukan Saarualla pyörii hissit kesäkuun puoliväliin, et siinä ois jollekin viikonloppureissulle vielä mahis lähtee sukset mukana :)

Kummisetä kerto eilen, et Kallossa on joku hieno jäävuori. Me ajateltiin tänään käydä kattoos sitä. Koira mukaan ja vähän hengittään meri-ilmaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.