IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Huiiii!Maanantai 25.04.2011 01:25

Sillai sit meni tääki päivä. Koisun kans lenkkeiltiin tunnin verran, osa matkasta hölkättiin. Oltiin molemmat ihan kuitteja, ku päästiin takas kotiin. Mä kävin suihkussa ja lähin sit pian pyöräileen mummulaan kahville. Siellä oli sukulaispoika Viwwe 2v. Ennen se on leikkiny enimmäkseen meidän isän kans, ku isän jaksanu kantaa sitä reppuselässä ja tehdä kaikkee muuta fyysistä, mut nyt, kun se ei ollu paikalla, niin leikkikaveriks kelpas kaikki vuorotellen.

Hänel oli mukana leluämpäri ja kuus pikkuautoo. Tehtii sit hänel ämpäristä hattu ja siel mummun ja tuffan makkaris sängyllä leikittiin pikkuautoilla. Aina tyynyn päältä ajeltiin alas ja poika hihku joka kerta vaan "Huiiii!" :D Ja sit jossain kohtaa jo lopetettiinki, kunnes hän tuli ottamaan mua sormesta kii ja hoki "Tui! Tuii eikkiii!", että tule nyt sieltä, leikit on kesken. Söötti poika :) Juoksi koko vierailun ajan taas semmosta kyytii, et oli tuli melkei itelleki hiki sitä kattoessa. Välillä vaan kävi hörppääs vähän mukista juotavaa ja sit taas "Kiikki!" ja menoks.

Mummulasta poljin vielä äidin luo kasteleen kukat ja kattoon postin. On ainaskii ollu ihan aktiivinen päivä tänään siitä huolimatta, et valvoin eilen myöhään. Huomenna ulkoilutetaan kissoja ja sitten varmaan lähen koisun kans koirarannalle ulkoilemaan :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.