IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Maanantai 02.05.2011 12:22

Hii, mä sain Norjasta tuliaisiksi Kari Traan sukat, pinkit ja valkoset!

Haluisin kesäks tilata jotain Kari Traan casual-vaatteita, mut ei niit oikein taho saada Suomen nettikaupoista. Niit teknisii vaatteita on kyllä, mut muita vähemmänlaisesti. Tarvisin silti myös toisen kerraston, capreilla ja korkeekauluksisella paidalla. Sinisenä! Ja hihaton paita ois kans kiva.

Sain perjantaina palkankorotuksen. Oon kyl hirmu tyytyväinen. Summa oli aikalailla se, mitä olin ajatellu, mikä oli tosi hyvä sikäli, et ei mulla ainakaan oo mitään kovin epärealistisia mielikuvia omasta osaamistasosta :)

Ajelin eilen Pirkkalan lentokentälle hakemaan äitiä ja isää. Voi ttu, mitä teiden sankareita kohtasin taas matkalla. En ees jaksa alottaa... Toinen mitä en ymmärtänyt, oli se, että ajellaan vaan yksinkertasesti hiljaa. Kaunis sää, hyvä näkyvyys jne. Miks pitää satasen rajotuksella ajaa 70-80km/h? Onhan se tie pskassa kunnossa silti, en sitä sano, mut niihin kuoppiin ja töyssyihin voi kyl jarruttaa. Et ei ehkä ihan varmuuden vuoks tarvis hidastella. En ees laskenu montako autoo ohitin, ku en viittiny körötellä perässä. Sen verran oon tota Pori-Tampere välii nyt kevään aikana ajanu, et ne pahimmat töyssypaikat tietää jo ulkoo. Ja oli se tie osittain vähän parempiki ku esim. kuukausi sitte.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.