IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Hmph.Torstai 12.05.2011 12:37

Vaatteiden osto voi joskus olla tosi hankalaa. Mulla oli tosi kovat kriteerit haluamalleni vaatekappaleelle:

- ohut kangas
- huppu tai korkeahko kaulus
- vetskarilliset taskut
- PINKKI (tai hätätilas turkoosi) väri
- edullinen hinta

Kyl meinaan sai penkoo ennen ku löyty sopiva. Aattelin, et 40e on maksimi semmosesta paidasta, jonka pistän päälle tallille. Paskastuu se siellä kumminki, ja alkaa haista hevoselle. Mut tarvi saada fleeceä ohuempi vetskaritaskullinen paita, koska alkaa softshelli olla jo hiukan turhan lämmin. Aika uskomaton määrä kivoja huppareita ja muita paitoja, joissa on taskut ilman vetoketjua! Huh, no, onneks Rukka pelasti ja oli valmistanut kriteereihin sopivan paidan. Torstaillakin oli yks kiva, mut se oli niiiiiiiin väärän värinen :D

Samalla reissulla löysin myös pinkit ratsastussukat, jotka otin matkaan, kun omistan tällä hetkellä vaan yhdet kesäkelille sopivat. Niitä ihan ohuita saapassukkia pitäis jostain vielä käydä ostamassa parit. Viime vuotisiin tuli justiinsa reikä.

P on ollu ylitöis ny vaikka miten monena päivänä. Sil on hermo kohtis kireellä. Millai toista ny sit miellyttäis, ku mikään ei kelpaa. Jotenki haluis olla avuks, mut silti tuntuu, et on vaan toisen jalois ja lähinnä ärsytyksenä. Kai se siit kohta helppaa. Lauantaina pääsee vähän tuulettumaan, ku on Lahdessa Surf&Kite -messut :) Ja sunnuntaina EHKÄ kummisedän synttärit. Minust olis kiva, jos juhlista ilmotettas vähän aiemmin, ku pari päivää etukäteen, et tietäis vähän jotenki valmistautua. Nimim. Ei oo vieläkään sitä mekkoo. Tai mitään muutakaan.

Olin tiistain ratsastamassa. Kyl nyt on tullu kesä. Kentällä hiekka pölys, hyttysiä oli ihan sikana ja tuli aivan järkky hiki. No niin tuli kyllä hevoselleki :D Se oli parka korvista häntään aivan litimärkä. Toisaalta, ei kai se mikään ihme ole, se teki niin ahkerasti hyvää työtä! Kiva polle.

Mut sitä uutta ratsastuskypärääni odottelen edelleen. Sen piti tän viikon lopulla saapua postiin. Nyt alkais olla jo tän viikon loppu, että hopihopi! En malttais odottaa! Ja ne saappaat pitäis roudaa taas suutariin, kun niistä pitää korjata neppareita. Tänään tultiin autolla töihin ja unohdin ottaa ne saappaat mukaan, vaikka olin sitä suunnitellu. Tällä menolla en saa niit ikinä otettuu käytöön.

Tänään taas heppastelua!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.