IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Jaa migreeni?Tiistai 17.05.2011 17:31

Eilen aamupäivällä töissä tuli vasempaan silmään yhtäkkiä sellanen mielenkiintonen sahalaitakuvio. Se suureni ja pieneni ja haittas aika huomattavasti töiden tekoa. Lopulta se väreily teki vielä huonon olonki, kaikki oli vähän sumeeta ja heiluvaa. Se meni vajaassa tunnissa ohi, mut päänsärky ja heikotus jäi. Puolilta päivin päätin lähtee kotiin huilaamaan, kun ei näytön tuijottamisesta tullu yhtään mitään. Söin vähän, otin Buranaa ja menin pitkäkseni sohvalle. Aattelin, et äkkii se ohi menee, mut olin vähän pökerryksis vielä illallaki. Ensinnäki nukuin koko iltapäivän ja sit oli vielä jotenkin hutera olo illalla. Sen kyl arvelen johtuneen siitä, etten ollu oikein syöny kunnolla.

Oli jo eilen aamulla sellanen olo, et piti ottaa heti heräämisen jälkeen 600mg Buranaa. En tiä millanen päänsärky olis ollu päivällä ilman sitä. Äidillä ja siskolla on migreeniä, ja ainakin äidillä se kohtaus vaikuttaa näkökykyyn ja tulee just tollasta sahalaitaa. Kai mullakin sit jotain sellasta oli, suht lievänä vaan. Ei oo ennen ollu mitään migreeniin viittaavaa, mutta eiliset oireet hiukan vaikutti kyl siltä. Onneks toi huilaaminen helpotti. Toivottavasti ei tuu ihan heti uudestaan!

Meil soi eilen ovikello viiden aikaan. Menin avaamaan ja siel oli joku työmies. Kysyi multa, että "Kai te tiedätte, että tästä katkastaan vesi tunnin päästä?". No ei tiedetty. Olisko pitänyt tietää? Hyvä, että kävi sanomassa, sain otettua jääkaappiin juomavettä ja ämpäreihin vettä vessan vetämistä varten. Hmm. Sen verran pihalla olin, etten tajunnu kysyä, koska se katko mahtaa loppua. Ei ollu mitään lappua tai muuta ilmotusta tullu asiasta. Oltiinkin ihmetelty mitä siinä naapurin kohdalla oikein kaivetaan... Ne kaivo yötä myöten, kauhee kolina ja pauke kävi vielä puolen yön jälkeenki. Ja aamulla taas hommat jatku. Mut aamulla sentään tuli taas vettä kraanasta :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.