IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

NIISTÄTYTTÄÄ.Maanantai 23.05.2011 12:54

Ehkä se mikä-lie-migreeni-olikaan enteili vaan tätä kamalaa flunssaa. Tiistaina tuli jo kurkku kipeeks, keskiviikkona olo huononi entisestään ja nenä alko vuotaa. Torstain ja perjantain makasinkin sitten ihan kuittina kotona, jatkuvasti niistäen. Lämpööki oli vähän. Lauantaina sama niistoprojekti jatkui edelleen ja mun nenä oli oikeesti niiiiiiiin kipee, vaikka rasvasin sitä Bepanthenilla ihan koko ajan. Käytin Otrivinin ohjetta uhmaten sitä nenäsumutetta reilusti yli 2-3 kertaa päivässä, kun muuten ei vaan happi kulkenu. Limakalvot siitä vaan kuivuu, mut ihan sama, jos se kerta auttaa hengittämään.

Eilen alko riittää enää parin tunnin välein niistäminen. Olo oli muutenki selvästi virkeempi. Käytiin jopa keskustassa syömässä jätskit ja kävelemässä pieni lenkki käviksellä koiran kans. Sen jälkeen väsytti kuitenkin sen verran, että piti ihan vaan levätä puol tuntii. Mut eiköhän tää tästä ala helpottaa jo. Hiukan yskittää, mut ei pahasti, joten peukut pystyyn, et parin päivän päästä olo on jo ihan terve.

Paistelin eilen lettuja pitkästä aikaa. Olipahan aika miellyttävää paistaa uudella Swiss Diamondilla :) Tuli kauniita lättyjä, eikä ne tarttunu kiinni pannuun. Vanhasta pannusta oli joskus pinnote niin huonona, et lettujen paistaminen oli oikeestaan mahdotonta. Sen kerran jälkeen en sit oo lettuja paistanutkaan, meni niin hermot :D Mutta tämän jälkeen ehkä vois taas tehdä sitä säännöllisesti, kun se kerran sujui niin hyvin. En mä paljoo tän lenssun takii maistanu, mutta kyllä letut hyviä oli kermavaahdolla ja tuoreilla mansikoilla.

Tuli katsottua taas yks leffa, jonka voi listata suosikkien joukkoon. Volver - Paluu. Aihepiiriltään melko synkkä, mutta ihanan värikäs elokuva ja hahmot oli hyviä. Ja mikä parasta, leffa oli espanjaksi! Penelope Cruz <3

Ai niin. Sain P:ltä yllätyshääpäivälahjan :´) Pinkin iPod Shufflen tekstillä "Rakkaimmalleni =)"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.