IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

:( :)(: ):Sunnuntai 31.07.2011 00:17

Jaaha. Vikoja lomapäiviä viedään. Yhyy!

No, me ollaan oikein otettu ilo irti nyt sitte loppulomasta. Eilen käytiin Raumalla kesälystillä. Oli ihan mahtava sää, kun istuksittiin Kontion kahvilan terassilla nauttimassa Sacher-kakkua ja Pommacia. Vanhaa Raumaa kierreltiin kaikessa rauhassa ja poikettiin kaikissa kiinnostavissa liikkeissä. Urheilukaupasta löydettiin mulle uus Suunnon sykemittari, PUNANE! Syötiin ravintola Vanha Nyyperissä paahdettua siikaa. Illalla käytiin vielä Yyterissä iltauinnilla ja kattoos auringonlasku :) <3 Vesi oli kylmää, mutta virkisti mukavasti.

Tänään käytiin aamusella Yyterissä kokeilemassa SUPia eli Stand Up Paddle Surfingia eli paddle boardingia. Vähän se oli lystii! No P innostu sitten siitä, kun musta se homma oli niin siistiä niin se sitten extempore osti meille semmosen SUP-laudan ja melan, kun testikappaleen "sai halvalla" :) Nyt meil on sit Yyterin surf-keskuksessa säilössä yks purjelauta ja yks SUP-lauta... Puuh. Onhan se mukavempi näin niin mullakin ois jotain tekemistä rantsussa, kun P surffailee.

Lisäks oltiin tänään äidin ruokapatojen äärellä. Yks kaveri oli Porissa käymässä ja äiti oli jo pitkään halunnu tehdä meille kaikille kolmelle sapuskaa, niin käytiin nyt sitte syömässä. Oli oikein kolmen ruokalajin illallinen ja mun maha on vielä niiiiiiin täynnä! Oli hyvät alkupalat, sit äiti paisto meille kunnon pippuripihvit ja jälkkäriks oli vaniljapannacottaa ja vadelmia. Om nom nom!

Mä keitin just vähän kinuskia huomista varten. Me aateltiin päivällä tehdä piknik tohon omaan pihaan, ostettiin sitä varten jo muutamaa herkkujuustoa ja suolakeksejä, sit mä leivon aamulla banaanimuffinsseja ja kuorrutan ne kinuskivaahdolla. Meil on viel säästössä yks pullo proseccoa niin nautitaan se sit kans. Huomenna vielä haetaan varmaan jostain vähän mansikoita tai kirsikoita tai... jotain.

Joo, on ruokapainotteista taas, sori vaan :D

Maanantaina (tai koko ens viikon) varmaan masentaa ihan sikana, mut kai siitä sit jossain kohtaa yli pääsee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.