IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Ihana elämäTiistai 09.08.2011 12:55

Vielä kun jaksais pysyä hereillä! Mä oon urheillu niin ahkerasti viime aikoina, että illalla on ajoissa ihan hirvee uni ja sitä riittäis sitte pitkälle seuraavaan aamuun. Ennen olin ihan hyvä nousemaan aikaisin aamulla, mut nykyään se ei tahdo onnistua millään.

Eilenkin arvottiin maastopyörälenkin ja surffauksen välillä. No, Yyterissä oli hyvä tuuli (kuulemma, mitä mä siitä tiätäsin!), keskimäärin 10m/s, joten kamat kassiin ja matkaan. Oltiin siellä joskus seiskalta. Roudattiin lautoja, purjetta, melaa ja siinä kauheessa puhurissa sinne rantaan. Sitte taisteltiin märkäpukua päälle (kuka on keksinyt niin raivostuttavan vaatekappaleen????). Mua vähän hirvitti, et miten pärjään sen lautani kans siellä vedessä, kun niitä aaltoja oli ihan oikeesti ja ne oli suurimpia mitä oon siellä nähny. Aattelin, et pakko kokeilla kerta ähräsin sen märkäpuvunkin päälle.

Kauhee työ, että sai lykättyä sen laudan sen verran syvälle, että evä ei ottanu pohjaan kii. Aallot yritti kääntää ja heitellä sitä joka suuntaan. Totesin, et turha ainakaa yrittää meloa sillä mihinkään, joten kahlasin sit vaan ja työntelin lautaa mukana. Mela ei meinannu pysyä kyydissä, vettä oli suussa ja nenässä. Siel surffirannassa on semmone oranssi pullo, joka merkkaa yhtä kivee. Sinne asti kahlaaminenkin kesti varmaan kymmenen minuuttia, kun aallot heitti aina vähän matkaa takas rantaan päin. Ei silti, oli aika siistiä, kun pääsi sillä laudalla aallon kyytiin. Sillä pääsi aika lujaa! Onnistuin ehkä kahdesti. Muuten aina putosin kyydistä ja jouduin noutamaan lautaa sieltä ihan rannasta, kun se karkas niin nopeesti tosi pitkälle. Että joku karkuremmi siihen tarttis varmaan hommata.

Oltiin kympin aikaan sit kotona. Matkalla kierrettiin kyllä vielä kattoos aaltoja pumppuaseman rannassa. Siellä oli joku oikeeki surffaaja, mut ei me nähty sen tekevän muuta ku kelluvan sillä laudalla ja odottavan sopivia aaltoja :) Leijalautailijoita oli kans jonkun verran liikkeellä.

Kotiin ku päästiin ni olin niin katkipoikkiväsyny, että oli ihan työ ja tuska, et sain eläimet ja itseni ruokittua. Jos nyt pari päivää ottas vähän rauhallisemmin. Mul on joka paikka ihan mustelmillaki, ku oon kolhinu itteeni siihen lautaan ja melaan. Tänään on kampaaja ja huomenna kynsihuolto, niin ei onneks ehtiskään lähtee mihinkään muualle ku koiran kans lenkille. Rentouttaa jo pelkkä ajatuskin :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.