IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Keskiviikko 10.08.2011 16:31

Huhu. Olipa taas vilske aamulla. Otettiin koisu mukaan töihin, kun sillä oli ell klo 9 ja muuten olis menny ekstra-aikaa siihen, et haetaan se kotoo. Se oli ihan innosta pinkeenä heti, kun pääsi ovesta sisään ja juoksi miljoonaa kaikki työhuoneet läpi ja touhotti muutenki ihan villisti. Annoin sille kuivatun kananpalan tekemiseks, ja se kanniskeli sitäki pitkään ympäriinsä ennen ku löyty sopiva paikka sen syömiseen.

Tää sama riemu jatku siellä eläinlääkärin vastaanotollakin. Heku paineli niin töötevänä sinne lääkärin huoneeseen, että lääkärisetääkin nauratti. Sit muuttuki ääni kellossa, kun piti mennä siihen pöydälle seisomaan. Se on semmonen hieno pöytä, joka nousee ja laskee sähköllä. Lääkärisetä sano sitä näköalahissiks :D Heku oli sit niin maansa myynyt, ku lääkäri kuunteli sydänäänet ja muuten tsekkas kaikki yleisjutut siinä. Rokotuspiikeistä koira ei sanonu mitään. Ja sit taas oli kaikki niin ihanasti, kun se päästettiin alas siitä tutkimuspöydältä. Sit kun oltiin pakkaamas itseämme autoon siinä ulkona niin ohi käveli nainen mopsinsa kanssa. Tai nainen käveli, mopsi ei. Se haras vastaan jokasella kintulla ja nainen vaan kylmän viileesti eteni askel askeleelta ja veti sitä koiraa perässä pitkin nurmikkoa :D

Kissat sai lääkäristä tuliaisiks 6kg dieettiruokaa ja loishäädöt!

P.S. Tänään ois Kulttuurikulmassa Tampereen Improvisaatioteatteri Snorkkelin Improklubi klo 20, mut me ei keritä sinne. No, ne tulee koko syksyn aina joka kuun toisena keskiviikkona Poriin esiintymään. Kantsii muuten käydä kattoos!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.