IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

APPLE.Keskiviikko 31.08.2011 13:00

Ei kukaan omppuja tarvis? Meiltä sais hakee. Eilen siivottiin omenapuiden alusia KAKSI TUNTIA. Niitä omenoita on putoillu maahan ihan mielettömiä määriä. Valkeakuulaat vielä lommoontuu niin helposti, että suurin osa niistä oli roskiskamaa. Harmi sinänsä. No, puu on edelleen aika täynnä kuitenkin, joten ehken tunne surua siitä, että melkein kymmenkunta säkillistä omppuja menee kaatopaikalle. Yhteen säkkiin kerättiin ok-kuntosia omenia, että työkaveri saa viedä niitä peuroille.

Kaneliomput on vielä enimmäkseen raakoja ja kyllä käy sitä puuparkaa aika sääliks. Oksat roikkuu maata pitkin, ihme että se yleensäkään on pysyny koossa ratkeematta mistään kohtaa. Vaikka aika kovaa taakkaa se valkeakuulaspuukin kantaa. Niitä ei oo varmaan koskaan karsittu, etenkään sitä kanelia. Me ollaan vähän koitettu napsia, mutta noita täytys leikellä tosi rankalla kädellä. Nyt puhuttiinkin, että pakko karsia seuraavaks tosi reilusti, vaikka sit seuraavana vuonna ei tulis ompun omppua. On nimittäin nurmikonleikkuu ym. melko mahdotonta siellä omenapuiden läheisyydessä.

Ulkoilutettiin kissojaki eilen. En tiä miks ruoho oli niiden mielestä jotenki erityisen hyvää, mut sitä rouskutettiin suurella innolla. Ja tänään aamulla sit siivottiin oksennusta khh:sta :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.