IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Sataa, sataa...Keskiviikko 14.09.2011 12:37

Pyöräilin töihin. Oikeesti otti niin paljon päähän raahata tota hlvetin läppärikassia taas olalla, mutta eipä ollut vaihtoehtoja. P lähti Helsinkiin kuudelta ja mulla oli kone eilisen työreissun takia kotona. Eikä kai siinä mitään, jos ois se pelkkä läppärikassi, mutta kun oli myös reppu, johon olin pakannut vaihtovaatteet ja eväät. Sit kun vielä satoi, eikä voinut tietää, miten paljon matkalla sataa vaikka lähtiessä pisarteli aika maltillisesti, oli pakattava koko läppärilaukku muovikassiin, että kone säilyy kuivana. Näytti varmaan älykkäältä :) Onneks ei kotiin päin mennessä enää tarvii sitä laukkua kuljettaa.

Tänään aamulla oli testissä Tukholmasta ostamani softshell-housut. Oli aika mukavat! Kivan joustavat ja muutenkin mukavat päällä. Haltin pari vuotta sitten ostetti softshell-takki sen sijaan täytyis pestä sillä kuorivaatteiden hoitoaineella, se on alkanu vähän imee vettä itseensä. Ei se läpi kastu, mutta pisarat ei jää enää siihen kankaan pinnalle helmeilemään. Reppuparkaa säälin taas, kun se saa aina kaikki pyörästä lentävät kurat päälleen. Mistä mahtais saada jotain suojapussia siihen? Ehkä partsakaupasta.

Olin eilen Lahdessa. Lähdettiin ajamaan joskus puol seiskan aikaan. Olin nukkunu ihan sairaan huonosti edeltävän yön ja sit tietty olin ite kuskina. Oli kyllä aika tuskaa koittaa pysyä hereillä, kun miehet veti tyytyväisinä sikeitä melkein koko menomatkan :) Pirkkalassa sentään sain kupposen kahvia, niin silmät aukes vähän paremmin. Mut aika töttöröö olin, ku viiden aikaan pääsin takas kotiin. Pelailin Super Mario Bros 3:sta niin kauan, että käsi puutui ja sen seurauksena tuli Game Over :D Pääsin peräti nelosmaailmaan asti!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.