IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Hip hei.Tiistai 20.09.2011 13:30

Olin niin dh-maailmoissa vielä eilen, että unohdin ihan hehkuttaa, miten löysin täydellisen juhlamekon itelleni sunnuntaina! Lokakuussa on tulossa yhdet häät, joihin tarvin uuden mekon. Aattelin mennä tylsästi vaan H&M:n katselemaan, kun sieltä joskus tekee ihan hyviäkin löytöjä. Ja löysinkin sit aika kivan kotelomekon, missä on vähän pitsiä ja kerrankin asiallinen kaula-aukko! Sain siitä vielä 20% alennusta. Mikä hauskinta, sovitin viittä eri mekkoa, joista jokainen sopi hyvin päälle, valkkasin vaan sit mieleisimmän :)

Mul on kotona paritkin sopivat kengät mekkoon, samoin löytyy laukkuja ja koruja, joista varmasti joku vaihtoehto sopii. Sukkiksista en oo varma, mutta semmosten ostaminen ei onneks oo kovin hankalaa! Kynnet tuleekin sopivasti huollatettua ennen juhlia, mut kampaaja tarttis vielä varata. Tänään aamulla kattelin kasvurajaa hiuksissa ja onhan se kyl aika kauhee.

Mutta se siitä! Jospa tänään jaksais ahkeroida vähän omppujen kanssa, niin vois vielä jonain päivänä täs leikata nurmikon. Olispa jotenkin vähän jotain ylimäärästä energiaa, niin tulis vaikka leivottua tai tehtyä jotain muuta semmosta, mutta tuntuu, et ei jotenkaan vaan jaksa. Tietty, jos alkaa omppuja pakastella, niin samalla niistä vääntäis vaikka jonkun paistoksen. Pistetään mietintämyssyyn :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.