IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Auts.Maanantai 26.09.2011 12:41

Toinen Sappeen reissu takana. Sattuu kyl enemmän ku sen ekan jälkeen. Heitin kunnon voltin ankkurihissistä poistuessa, koska se kapula ei irronnut sieltä satulan takaa, ja sain siinä pyörän niskaan. Ja selkäpanssarin reuna tökkäs vielä niskaan silleen, että kallonpohjan lihaksia kiristää. Ja sit kaaduin vasemmalle olkapäälle mutasessa kohdassa, kun eturengas vaan vippas yhtäkkiä pois alta. Mutta mikä hienointa, pääsin peräti yhden radan ylhäältä alas yhteen putkeen ja se meni ihan tosi hyvin! Sääli vaan, et siitä ei saatu mitään videomateriaalia.

Eilen jäi sit suppisjahtikin väliin, kun olin niin romuna. Mut pidettiin sit vähän siivouspäivää kotona ja kyl tuliki puhdasta :) P hoiti imuroinnit ja mä vähän kevyemmät jutut, kuten kaikkien tasojen ja ovien ym. pyyhkimiset ja vessan pesun. Btw näin joku yö sellasta unta, et meil olikin kolme vessaa ja siivousta tehdessä se yks oli aina jäänyt pesemättä! Sit en uskaltanu mennä kattoon, miten pskanen se on :D How nice. Myöhemmin illalla pelasin Nintendolla Super Mario Bros 3:sta, mutta sit sekin piti lopettaa, kun toi viime viikolla loukattu ja lauantaina uudestaan kolhittu käsi alko sattua.

Ny mä oon töis ja mua ei kauheesti huvita. Mut kyl tää täst.

edit:
Todettiin tos eilen, et mulle olis varmaan järkevää ostaa jotain pyöräilyvarusteita, ihan maastopyöräilyäkin ajatellen. Ihan ekana tarvis juomarepun, ettei tarttis pulloja kantaa mukana. Mullahan on se keväällä ostamani reppu, mutta se on sen verran iso, että ei se oikein pyörälenkillä oo hyvä, vaikka siinä se juomapussivalmius onkin. 10l pienempi sais olla, kun varavaatetta, pumppua ym. sälää sinne ois hyvä mahtua kuitenkin. Ja sitte esim. 2l juomapussi, jonka sit kätevästi sais sinne päiväreppuunki tarvittaessa.

Toinen ois sit ajohousut. Oon noilla perusreissuilla käyttäny ihan jotain ulkohousuja, mutta kaatumisessa kunnostautuneena olis ihan kiva, jos housut olis a. vähän paksumpaa materiaalia (ja ehkä jopa pehmustetut), b. vahvempaa kangasta, joka ei hajoo heti ekaan kiveen kaatuessa, c. kapealahkeiset, ettei tarvis mitään naruvirityksiä ja d. jotka vois pestä tyyliin painepesurilla. Nimittäin näillä syyskeleillä sitä kuraa tosiaan lentää. Nois MTB-vaatteis näky olevan vaan semmosta perus ulkoiluvaatetta, joten P ehdotti sit semmosii moto-ajovaatteita, jotka on vähän vahvempaa tekoo. Jos vielä uskallan jonnekin alamäkeen lähtee, niin menis sielläki sit. Mut pääasia olis, ettei tarvis pelätä rikkovansa jotain toimivia vapaa-ajan vaatteita pyörän kans. Ja sit ohimennen löyty semmoset Troy Lee Designin PINKIT ajohanskat TIMANGEIL <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.