IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Rullaan, rullaan, rulllaan - kohta!Tiistai 27.09.2011 13:10

Sain tosiaan sen polkupyörän rungon sillon pari viikkoa sitten, kun Sappeella käytiin. P on sitä nyt muutaman iltana laitellut kuntoon ja mäkin olin eilen vähän jeesaamassa. Avustin renkaiden kanssa, pumppasin niihin ilmaa, kun P oli eka laittanu renkaan ja sisäkumin paikalleen :D Nyt siinä on sentään jo renkaan, kammet ja polkimet siis paikallaan.

Ketjut sen sijaan oli poikki. Ohjaustanko ei ole kiinni, etuvaihtaja (tai taka, en muista kumpi) puuttuu, satulatolppa ja satula puuttuu. Ja jotain pikkunippeleitä, mistä en edes tiedä mitä ne tarkottaa, puuttuu kans. P tos netistä latas ostoskoriin kaikki tarvittavat osaset ja kas, kun siitäkin tuli sit liki satasen paketti. Taitaa vielä hetki mennä, että se vehje on ajokunnossa. Iskarit siitä kai piti vielä huoltaa ja ties mitä. Mieli kyl halajais jo lenkille ihan OMALLA maasturilla :) Nyt vaan vielä kunnon ajovalot puuttuu.

Sit keräsin eilen TAAS omppuja. Pari 10 litran ämpärii tuli täyteen ja vieläki jäi... Puussa on jonkun verran jäljellä, mut olis tarvinnu poimurin kans kerätä. Maassakin on varmaan vielä hyväkuntosia jäljellä. Mä kävin niitä jo kerättyjä sillai läpi, et ihan virheettömät laitoin omaan laatikkoonsa ja vähän kolhiintuneet omaansa, niin tietää kummat käyttää eka. Tarvis vielä joku päivä kerätä puu tyhjäks ja penkoo ne loput maassa makaavat, sit ois omppu-urakka tältä syksyltä ohi. Paitsi et ne pitäis tietty vielä käyttää johonkin!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.