IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Maanantai 03.10.2011 12:56

Hmph. Mun saapikkaat hajos. Mun kolme vuotta vanhat keinonahkahöttösaappaat hajos :D Toisesta kengästä irtos kantalappu enkä tosiaan tiä mihin se on mahtanu jäädä. Pitää ehkä lähtee kenkäkauppaan, koska noita kuuden kympin kenkiä tuskin kannattaa alkaa suutarilla korjaamaan, ne on muutenki jo vähän surkeen näköset.

Menin nerokkaana sit Brandosin sivuille selaamaan. Siinä menee ikä ja terveys. Vaihtoehtoja ihan liikaa. Mut jos parit kiintoisat löytäis, niin vois tilata kotiin sovitettavaks. Jos ei o hyvät, niin sit voi lähtee kierteleen kauppoja. Kyl tää nykyaika on hianoo.

Me käytiin lauantaina pyöräilemässä Ruosniemessä. Yks lähes umpeenkasvanu polku meni lähes kokonaan ajaen, wohoo! Viimeks meni työntöhommiks melkein alusta loppuun. Aika vähillä vammoilla selvisin muutenkin, kerran vaan jäi kapeella polulla ohjaustanko ohuehkon puunrungon taa ja pikkusormi otti tietysti osumaa jäädessään sinne väliin. Jos kohta pääsis sellaselle osaamistasolle, että ei joka reissun jälkeen tarvis kylmää :) Evästauko pidettiin Ruosniemen uimamontun kallioilla, oli aika komea näkymä niin aurinkoisena ja hienona päivänä. Saatiin seurailla myös yhtä touhukasta oravaa läheisessä puussa.

Eilen lenkkeilin Hekun kans oikein pitkän lenkin, sillai puol vahingossa. Mentiin semmosta hiljasta hiekkatietä ja pidin koiraa irti, ku oli rauhallista. Käveltiin vähän sänkipellollaki. Sit aloin katella, et mistä päästään taas jonnekin ihmisten ilmoille, kun oli outoo seutuu. Siinä tuli sit hiukka kierrettyy kyl ylimäärästä ja koiraa piti kantaakin jossain välissä, kun sen vasen takajalka alkoi ilmeisesti sattua, mut lopulta löydettiin asfalttitielle sinne Lotskerin alueelle :) Sieltä oli vielä muutama kilsa kotiin. Kuus ja puol kilometriä käveltiin, puoltoista tuntii meni aikaa. Koira kuorsas koko illan ja nukku yönkin ku tukki sen lenkin jälkeen.

Vähän harmitti, kun lenkistä tuli niin pitkä. Ei yleensä olla noin pitkästi kävelty - ja varsinkaan tollasessa vähän raskaammassa maastossa, niin varmaan reppanan lihaksia kolottaa. Mutta löytyipähän uusia ja rauhallisia reittejä, se on aina tervetullutta. Ja tiiän nyt, mistä pääsee kivaa tietä kävelemään sinne Lotskeriin ihastelemaan kauniita taloja :) Yks mun lemppariharrastuksista on käveleskellä tossa lähistöllä katteles kaikkii nättejä taloja ja pihoja.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.