IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Maanantai!Maanantai 24.10.2011 11:50

Ja on niin pimeetäki! Joka paikka oli aamulla usvassa. Taas on kauhee tottuminen tähän, että aamulla alkaa olla pimee. Jotenkin kauhulla ootan sitä, että kelloja siirretään ja sit pimee tulee jo niin aikasin. Pelkkää pimeyttä koko elämä! Onneks pian tulee joulu, se piristää :)

Sitä paitsi on ennen joulua kaikkee muutaki ihan kivaa. Firman pikkujoulut, korukutsut ja Rukan ensilumireissu ainakin. Käydään ehkä myös SkiExpossa, jos jollain kimppakyydillä päästään. Meille tulee veronpalautuksiakin aika paljon tänä vuonna, niin saa Rukalla sit shoppailla \o/

Eilen oltiin taas Yyteris. Ei ollu lainkaan niin hieno keli ku lauantaina, ja sit tuuli melkein vähän liian vähän, mut kyllä P sit sinne vesille kuitenki lähti. Mä kuvasin ehkä reilun tunnin ja mul on vasen käsi ihan kipee sen kameran kannattelusta :D No mut kyl se tais reilu 2kg painaaki, et ei kai ihme. Ihan kivoi kuvii tuli, harmi vaan, et vasta ihan lopuks alko aarinko paistaa. Mut saahan niitä hämärämpiiki kuvii muokattua. Ja kyl sai taas olla vaatetta päällä. Samat laitoin ku lauantainaki, mut kyllä vaan sen seisoskelun jälkeen alko olla vähä viilee. Onneks oli untsikka ja paksut nahkakintaat viel autossa, ni vedin ne sit päälle, et tarkenin odotella, ku P vaihto vaatteita ja pakkas lautaa ja muita kamoja pois.

Ja sit piisei! Niit riittää.

20. päivä - Kappale, jota kuuntelen vihaisena.



19. päivä - Kappale suosikkilevyltäni.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.