IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Mua ei nukuta!!1Lauantai 18.02.2006 05:39

Katoin curlingin Suomi - Kanada -ottelua illalla äidin ja isän kanssa. Outoa. Alan kyllä nyt päästä siitä lajista ikään ku jyvälle. Pikkukissa nukku mun sylissä koko ajan. Sit lopulta nukahdin itekin, ku curling loppu. Heräsin sohvalta tossa vähän ennen kolmea. Oli melko karhee olo, ku oon ollu jossain ihan ihmeellisessä asennossa siinä pienellä sohvalla. Selkä ihan kierussa ja jalat jotenkin solmussa, piti oikeen hetki keräillä itseäni, että pääsin siitä ylös.

Nyt mua ei sitten enää väsytä, kun tulin käyneeks hammaspesulla ja laitoin kissatkin nukkumaan tonne omaan huoneeseensa. Siivoilin aikani kuluks koulun sähköpostilaatikkoakin, mutta ei se kyllä auttanu. Olisin tietysti voinu perinpohjasesti sen siistiä, kun se on täynnä kaikkia ihmeellisiä liitetiedostoposteja, enkä enää oikeen tiedä mitä ne kaikki on ja missä muualla ne on tallessa. Mut pitää ilmeisesti pitää niitä tallessa vielä sen aikaa, että saan oman koneeni sieltä korjauksesta ja tallentaa ne kaikki sit sinne ainakin. Sit pääsen niistä mokomista eroon. Tosi rasittavan näköstä, ku koko loota on piukassa sähköposteja multa iteltäni ja kaikissa on yks tai useampi liitetiedosto, jossa on jotain projektijuttuja tai oppimispäiväkirjoja.

Kättä särkee. Heräsin siinä sohvalla nukkuessaki muutamaan kertaan kipuun, ku vaihdoin vähän käden asentoa. En kyllä ymmärrä miten se niin edes särkee, mut särkeepä nyt kuitenki. Syön edelleen 2 x 600mg Buranaa päivässä, yhen otan aamulla ja toisen illalla, mut silti vaan särkee. Inhottavaa! Vaan ei niin inhottavaa, ku tän käden väri... se on sellanen vihertävän näkönen. Jostain kohtaa se on kyllä vähän vielä sinertäväkin. Näyttää lähinnä kartalle. Toudella surullinen näky. Mun on keksittävä joku asuste tohon huomenna, kun lähen kekkereihin.

Käytiin Hannan kans Euromarketissa tänään kuluttamassa aikaa. Hassua, että tän ikäset ei keksi muuta ajanviettopaikkaa, ku Euron! Mulla oli sinne kyllä oikeestiki asiaa, menin etsimään kaverille tuparilahjaa, mut Hanna tuli sit mukaan, kun sillä ei ollut muutakaan tekemistä. Me hilluttiin meikkiosastolla kokeilemassa kaikki mahdolliset huulikiillot ja kynsilakat ja luomivärit. Sit löydettiin siit vaateosastolta kivan näkönen vyö. Se oli sellanen musta-hopea punosvyö ja nimeltään "Juhlavyö", makso 13€. Se oli hieno! Mut en raaskinu ostaa, kun en heti keksiny minkä kanssa voisin käyttää sellasta. Sit löysin myös ihan überhienot siniset korvikset, mut nekin jätin hyllyyn, kun ei ollu niille mitään akuuttia tarvetta. Mulla on kyllä paljon kaikkee sinertävää vaatetta, et ehkä mun on joskus pakosta ostettava ne! Ostin kyllä sit sellaset pienet kullanväriset renkaat, että sopii hyvin mun huomiseen bileasustukseen... En vaan voi itelleni mitään, musta on tullu ihan kummallinen!

Ai niin, käväsin tänään tallillakin. Olin sen verran hyödyks, et kannoin kuus paalia heinää ja otin Pipon sisälle. Hanna toi Hilkan ja testattiin, miten se sen kans käyttäytyy. Sisälle tullessa ei ainakaan ollu mitään ongelmaa, kuten ei yleensä ookkaan viime aikoina ollu. En kyllä mielelläni sen kans enää kauheesti touhua, ellei sitä saada johonkin järjestykseen. Ärsyttää. Onneks tuli kuitenkin käytyä, kun tallissa odotti meidän lomituspalkka. Tuli siitä 25 eurosta tuhlattua jo melkein 15€ siihen tuparilahjaan ja korviksiin + huuhteluaineeseen (mun piti ostaa uutta, kun isän ostama ei kelvannu, ihme touhua!), mut sen äiti on kyllä mulle velkaa.

Mua ei kyllä vieläkään väsytä, mut voisinpa silti koittaa nukkua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.