IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Joskus mietityttää...Maanantai 28.11.2011 11:55

...et miks ihmeessä jotkut ihmiset ottaa tehdäkseen jotain hommia, mitä ne selkeesti ei halua tehdä. Oltii eilen sukuloimassa ja tuli sitten siinä puheeks ne mun korukutsut. Kummitäti anto siitä esittelijästä palautetta. Oli kuulemma sitten siellä vieraiden kuullen (mä missasin) selittänyt, että ei hän olis yhtään halunnut tulla, mutta kun mä olin halunnut. Koruja esitellessä se selitti, että "katotaan nyt kauanko jaksan tätä hommaa tehdä" ja kutsujen edetessä mainitsi ainakin kolmesti, että hällä menee sauna päälle kahdeksalta, et sillon pitää päästä sit lähtee kotiin. Kerran sitten yhelle tuntemalleen vieraalle sanoi, että sulla on 10min aikaa päättää, mitä otat, ku mun täytyy lähtee saunaan.

Että silleen. Jos olis ollu jotain muuta menoa sinä iltana, ja sen on tiennyt jo ajoissa, niin oiskohan voinut vaikka kysyä sopiiko kutsujen siirtäminen toiseen ajankohtaan? Lisäksi tiedän, että toi kello kahdeksan sauna ei ole mikään taloyhtiön saunavuoro, vaan kyseessä ihan oman asunnon sauna, joten kai sen vois pistää päälle koska vaan. Tai sitten ei ota kutsuja niille päiville, kun on tarkotus mennä illalla saunaan. Pakkohan tollasilla kutsuilla on antaa ihmisille aikaa sovitella ja miettiä, sen hintasista helyistä kuitenkin kyse, että monet haluaa miettiä sitä ostopäätöstä tarkkaan. Ja sit vielä on kahvittelua ja muutakin siinä. Pari tuntii on aika lyhyt aika, kun paikalla on kymmenkunta ihmistä.

Nyt kävin kyselemään, että koska mun erikseen tilaamani koru saapuu. Sanoin jo kutsuilla, että tarviin sen ennen perjantaita, että pystyn toimittamaan sen eteenpäin. Totta kai myyjä nyt odottaa, että lähden itse sitä korua häneltä hakemaan, kun hänellä on "vähän menoja". Voin sanoa, että en hae. Mä olen sen korun tilannut ja varmistanut, että se saapuu tiettyyn päivään mennessä, joten mua ei ihan kauheesti liikuta muut menot. Kyllä se koru pitää toimittaa silloin, kun on luvattu, eikä juoksuttaa asiakasta sen takia.

Sovin kevääks äidin kans yhteiskutsut, mut pitää selvittää onko Porin alueella muita myyjiä, koska tämän kyseisen myyjän palveluita en enää halua käyttää.

edit:
Hienoja käänteitä vielä tossa korun toimituksessa, jumalauta. Oon koko aamupäivän kinannut asiasta ja nyt vihdoin sain lupauksen, että koru on meillä postilaatikossa torstaina. Näinköhän... kiintoisaa nähdä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.