IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

"Ette saa nukkua, joulu on tulossa!"Keskiviikko 14.12.2011 11:31

Siltä vähän tuntuu juu. Töitä tosiaan ois enemmän ku ehtii tehä. Jouluvalmistelut on ihan hiukka tahtonu jäädä kaiken muun puuhan varjoon. Eipä tässä nyt silti ihan kauheesti laittamista ookkaan, jos viikonloppuna leipois piparit ja tekis vaikka lanttuloodan valmiiks pakkaseen, ja sit ens viikolla pitää käydä kaupassa ja ostaa kuusi. Ja tietysti jos vähän viittis siivota. Sillai järkevästi, perinteisesti on jynssätty vähän enempi, mut nyt ei kyllä jaksa.

Muutama lahjakin ois vielä hankkimatta. Mutta eiköhän täst vielä ostoksille jouda kuiteski. Ens viikolla ehkäpä. Joulukortit sentään sain lähetyskuntoon eilen, omat nimet sieltä toivotusosastosta vielä puuttuu. Kuoretkin oon laittanu jo valmiiks, niin pitäis olla onneks aika nopsa hommeli. Muistan kyllä muutaman kerran, kun oon vielä vikana korttienlähettämispäivänä töiden jälkeen väsänny kortteja kun edeltävänä yönä en ollu jaksanu tehä valmiiks :D Aikuisena on oppinu alottaa urakat ajoissa ja tekemään asiat VÄHÄN HELPOMMIN!

Haaveilin, et oisin tehny jouluks jotain fudgee, mut pitää nyt kattoo, että ehdinkö. En välittäs ottaa mitään ressii siitä. Olo on muutenki ollu tosi väsy viime aikoina, eikä voinnissa muutenkaan kauheesti kehumista. Mutta eiköhän se sitten joulupyhinä helpota taas, mul on välipäivätki vapaata niin saan huilata kaikes rauhas. Meil on serkkutapaaminenkin silloin, jotain ylimäärästä kivaa odotettavissa siis :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.