IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Leipuri vauhdis.Maanantai 19.12.2011 11:30

Sain eilen leivottuu limput ja piparit. Tuli kaks isoo limppuu ja 88 piparii, jos laskin oikein. P autto tekemään vähän eri kokosia tähden mallisia muotteja, että saadaan rakennettuu niistä sellanen piparikuusi. Hylkäsin sen taloajatuksen sit, ku tuumasin, et en jaksa sählätä niiden palojen paistamisen ja liimaamisen kans. Toi kuusi on helppo koristella eikä tarvii liimata sokerilla, pikeeri riittää. Tänään toivon mukaan ehitään käydä kaupas, niin sais koristelutarvikkeetkin hankittua. Ja ois sieltä tietty vielä vähän muutakin ostettava, osa ruokatarpeista puuttuu vielä kokonaan.

Joteski toivois, että tällä viikolla ois jo pari vapaapäivää, mut eipä vaan oo. Ens viikko sit vasta lomaa. Mä oon vaan niin törkeen väsyny koko ajan ja tää töissä oleminen täs nyt lähinnä ärsyttää. Mulla olis kotona kaikkee paljon kivempaa puuhaa. Varmaan silti vaan jotenkin kärvisteltävä, jos kiire on yhä samanlainen ku viime viikolla, niin aika äkkiä päivät etenee.

Lavvantaina käytiin Ikeassa hakemassa niitä varastohyllyjä autotalliin. P sai niitä eilen jo kasattuu paikalleen, hyvähyvä! Kyl tää täst suttaantuu! Mä toivoin löytäväni kuuseen uusia joulukoristeita ja pari jotain joulukukkaa, mutta eihän siellä ENÄÄ mitään ollut. Kuulemma loka-marraskuussa ollu joka paikka täynnä joulukrääsää. Nyt oli pari olematonta hyllyä, nekin tavarat alessa ja rumia suurimmaks osaks. Pari kivaa lintukoristetta kyllä löysin :) Oikeastaan kaipasin kuuseen uusia nauhoja, mutta tuolla niitä ei ollut ensimmäistäkään. Onneks Prisma ei petä ikinä!

Elvis oli muuten lauantai-iltana aika ihana. Me valvottiin myöhään, ku katottiin Maikkarilta Bondia. Lopus molemmat nukahdettiinki. Koira ja kissalapsi nukku meidän kans sohvalla. Elvis tuli siihen takan kulmalle istumaan, se tuijotti mua tosi tarkkaan eikä ilmekään värähtäny. Pyysin sitä tulemaan sohvalle, mut se vaan tuijotti. Hetken päästä se lähti pois. Ja tuli taas takas, samaan paikkaan ja jatko tuijotusta. Sit se lähti kiertämään meidän sohvaa ja meni ruoputtamaan makuuhuoneen ovea. Kyselin, et miks hän sinne haluaa. Siinä se vaan istu. Nousin sit ylös ja tiedustelin josko Elvis tulis kodinhoitohuoneeseen nukkumaan. Siitäkös se innostu, juoksuaskelin halki keittiön se kiisi kodinhoitohuoneeseen. Ja pysähty siihen keskelle lattiaa ja katso mua merkitsevästi. No niin, ei hän ollu voinu mennä aikasemmin nukkumaan, koska pesuhuoneen ovi oli kiinni! Avasin sen oven ja sit se paineli sinne tyytyväisenä unille. Kissalapsi seuras perässä :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.