IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

:)Torstai 22.12.2011 10:51

Tänään oli hieno aamu lukuunottamatta sitä, että rakas aviomieheni tahattomasti pelästytti mut aamulla niin pahasti, että aloin itkeä. Häärin itekseni kodinhoitohuoneessa, laitoin kissoille ruokia ja ovi oli kiinni. En kuullu, että P oli heränny. Sain hommani valmiiks ja avasin oven niin se seisoo siinä oven takana, nosti käsiään ylös ja heilutteli päätään, vähän niinku valmiina halaamaan. Mä en vaan osannu odottaa, että se on siinä oven takana saati, että se alkaa jotenkin liikkua ja "pelleillä" ja pelästyin niin, että meinas jalat pettää alta. Sit tuli hysteerinen itku. En muista, et olisin koskaan mitään noin paljon pelästyny! No, siitä selvittiin.

Olin eilen vähän joululahjaostoksilla, tänään pitää vielä hiukan viimeistellä. Työpäivän jälkeen haetaan myös joulukuusi ja sit meen ystävien kans jouluillalliselle kuten on tapana ollut :) Huomenna pitäis päästä töistä kai vähän tavallista aiemmin lähtemään, mikä on ihan kiva, kun kaikkee puuhaa ois myös huomiselle.

Eilen sain tehtyy myös mun fudgemassan ja se onnistu ihan täydellisesti. Oli tosi helppo ja maistuu niiiiiiiin hyvälle. Huomenna vaan leikkaan sen sopiviks paloiks ja pistän purkkeihin niin sit on sukulaisille pienet joululahjat valmiit :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.