IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Keskiviikko 04.01.2012 11:25

Kivat säät sen kuin jatkuu. Tänään kävelin töihin. Eilen pyöräilin ja se oli niin tuskaa (märkä lumi, auraamattomat tiet, leveet nastarenkaat), et tänään en vaan viittiny. Sitä paitsi iltapäivällä saan P:ltä kyydin kotiin, ku se tulee Helsingistä :) Muistan, ku joskus pari vuotta sit käveltiin talvella kotoo töihi. Matkaan meni varmaan 50-55min. Ny kävelin 39 minuutissa! Enkä ees kävelly mitenkään erityisen lujaa, vaan semmosta normaalii suht reipasta vauhtii. Matkaa on 3,7km.

Ainoo huono puoli tossa oli se, että aamulla en saa kotona syötyy mitään. Teen aina eväät töihin. Nyt aattelin, et pakko jotain pientä ees ottaa, ettei tuu heti nälkä matkalla. Pari lusikallista jogurttii ja mehuu sain alas, sit töihin päästessä aivan järkyttävä nälkä. Söin voileipää ja nyt mun on paha olo. Ei oo ikinä hyvä :D

Huomenna pääsen pitkästä aikaa ratsastamaan \o/ Ja perjantaina on vapaapäivä, ihan parasta! Äiti ja isi tulee meille kylään ja sit jos säät sallii niin käydään viikonloppuna jossain rinteessä. Ehkä. Mutta ois kyllä kiva päästä testaan uudet sauvat :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.