IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

X_xTiistai 17.01.2012 15:13

Jos tää nukkuminen, tai lähinnä sen puute, jatkuu tätä tahtii koko viikon niin oon varmaan aika zombie jo perjantaina. Kun ei vaan tule uni. Ja sit vihaan sitä sängyssä möllöttämistäkin, joten sit vaan kukun jossain sohvalla niin kauan kunnes ehkä vähän väsyttää ja meen sit vasta sänkyyn. Pakostakin alkaa nukuttaa iltapäivisin, ku yöunet on max. 6h.

Tänään aattelin kyl ottaa päikkärit, kunhan pääsen vaan kotiin ja oon käyny koiran kans jonku pienen lenkin. Voi sit käydä myöhemmin illalla viel toisenki. Voi olla, et joutuu lumitöihinki taas, ku oli jonkun verran tuprutellu yöllä. Mua ei muuten kolaaminen haittaa, mut ne auran jättämät vallit on aina niin tiukassa, et niiden ähräämisessä kestää ja kestää. Muuten piha on aika helppo kolata kyllä ja nyt on lumi kevyttä (joskin se myös täyttää kolan aika nopeesti).

Kokeiltiin eilen P:n kans videopuheluu. Se soitti iPadista mun iPhoneen ja se toimi aika kivasti. Harmi kyllä se joutu soittaan jostain aulasta, kun hotellihuoneessa wlan ei toiminu ja lisäks se odotteli seuraavan tilaisuuden alkua, ku oli vaan alle 10min taukoo siinä. Mut oli kyl kauheen kiva nähä toisen naama <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.