IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Keskiviikko 18.01.2012 10:21

Voisin niin ärsyyntyy tosta mun yhdestä to-del-la rasittavasta työtoveristani, mutta enpä jaksa, koska mä nukuin edellisen yön ihan hyvin ja olin aamulla jopa suht pirtee! \o/ Ei kai silti ihme, että alko ajoissa nukuttaa, kun on kaks edellistä yötä menny vähän niin ja näin.

Olin kyl eilen niin poikki, ku pääsin töistä kotii. Kolasin silti taas pihan ja lenkitin koiran. Sit piti tehä välipalaa ja kun olin ahminu mysliä ja jogurttia, appelsiinin ja omenan, iski semmonen kooma päälle, et piti hetki lepuuttaa sohvalla silmät kiinni :D Mut myöhemmin illalla jaksoin vielä tehä itelleni suklaakiisselii ja siivota makkariin levittämäni vaatteet paikoilleen.

Laitoin kissoille sapuskaa aamulla kodinhoitohuoneessa ja juttelin Elvikselle siinä samalla jotain. Sit aloin kuuntelee, et mikä on toi ihmeellinen suhina. Kissalapsi hiekkalaatikossa. Hänel oli kauhee pissahätä :D

Nyt ootan, että pääsis tonne aamukahvipöytään syömään aamupalaleivät ja lukeen lehden. Mut en voi mennä, koska siellä on tuo yks alati höpöttävä tyyppi, jota en kestä aamuisin hetkeäkään... Kivintä on, et se saattaa aamusin istua kolmekin varttia tuolla pöydässä jaarittelemassa. Se istu siinä yksinään jo (ja puheli itsekseen), kun mä tulin töihin 8:03.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.