IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Maanantai 06.02.2012 11:20

Siis viikonloput menee niin järkyttävää vauhtia, et hyvä kun ehtii ees tajuta. Just oli perjantai ja nyt on jo taas maanantai. Jotenkin aika uuvuttavaa. Mutta ehkäpä tästä viikosta tulee parempi, sillä perjantaina käytiin hakemas mulle tj:n tilaamat Bosen vastamelukuulokkeet. Josko niillä pysyis järjissään tässä konttorissa :D

Heku on ollu koko v-lopun yökyläs työkaverin luona ja tänään se kai tulee kotiin :) Meidän piti sen takia lähtee viikonloppuna johonki rinteeseen vähän pidemmälle, mut lauantaina oli niin kylmä, et mua ei hotsittanu ja eilen vaan ei jaksanu. P kävi kumpanaki päivänä Ruosniemes treenaamas pari tuntii, mut mä kävin sit vaan sauvakävelemäs. Lauantain kävelin meiltä keskustaan äidin ja isän luo ja sit eilen kävelin kotoo Ruosniemeen. Alko kohtalaisesti hatuttaa siinä lumituiskussa, ku hiutaleet pyrki silmiin ja jääty kiinni naamaan. Ehkä vähän pska reissu, mut tulipahan tehtyä!

Lauantaina oli kyl niiiiiiiiin hieno ilma kävellä, et olin iha onnessani <3 Olo oli ku jollain naparetkeilijällä paksus takis ja housuis, mut mä niin nautin! Sit oli nii hiljasta joka paikassa, Kirjurissakaan ei näkyny ristin sieluu missään. Mä hengitin pakkasilmaa ja kattelin maisemii, kuulokkeist tuli hyvää musaa ja olin kyl aika onnelline just sillä hetkellä :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.