IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

:)(:Perjantai 02.03.2012 20:45

Humm, lähdettiin sit kuitenkin reissuun. Jätettiin vaan se aktiiviosuus lomasta pois.

Tiistai-iltana ajeltiin Lahteen. Eipä siellä mitään erityistä ollut, kun Messilä jäi pois laskuista, mutta käytiin syömässä Mamma Mariassa (ihana italialainen ravintola, jossa ehkä parhaimmat pastat ikinä <3) ja köllittiin hotellissa. Keskiviikkona käytiin kiertelemässä Lahden keskustassa ja hiukan shoppailtiin. Iltapäivällä lähdettiin ajelemaan Vantaan suuntaan.

Flamingoon, kun päästiin niin huilattiin hetki siinä hotellihuoneessa ja syötiin välipala. Sit lähdettiin kylpemään Spa & Wellness Centeriin. Siellä oli rauhallista ja me sit vaan lilluttiin lämminvesialtaassa ja käytiin erilaisissa saunoissa. Höyrysaunat teki flunssaisille tosi hyvää :) Viihdyttiin kylpemässä varmaan kolme tuntia. Sen jälkeen sit valmistauduttiin lähtee syömään.

Käytiin Jumbossa sushilla. Mun teki niin hirrrrrveesti mieli sushia, et en tiedä miten olisin selvinny, jos en ois sitä saanu :D Tosin söin sitten vaan kasvissushia (oli tofua, kananmunaa, kurkkua) ja pari lohinigiriä grillatusta lohesta tehtynä, ettei tullu popsittua raakaa kalaa. Vähän kyllä tuli annoskateus, ku katoin P:n lautaselle, kun siinä oli lohta ja vaikka mitä... Jälkkäriks otettiin Spice Icestä jätskit. Loppuilta makoiltin täysine vatsoinemme hotellihuoneessa.

Eilen ennen kotiinlähtöä kierreltiin vielä Jumbossa, käytiin kattoos Faunattaressa pupuja ja nyrsijöitä <3 Oli siellä hämähäkkejä, kilppareita ja liskojakin, mut musta ne kaikki pupuset oli kivempiä :D Kotimatkalla pysähdyttiin vielä Ideaparkissa ja Tampereella Camussa sekä Thai&Laosissa syömässä. Siel on niin hyvää ruakaa <3 Me syötiin paistettua nuudelia kumpainenkin, vähän eri lisukkeilla vaan. Mulla oli jättikatkarapuja, parsakaalia ja porkkanaa. Niin herkullista!

Aika iloseks sitä ihmine tulee hyvästä ruuasta! Ja oli ihan kiva reissu, vaikka se ihan lepoloma oliki :)

Huomenna lähdetään Turkuun häihin ja tullaan sunnuntaina kotiin. Mulla on tuska kampauksen kanssa, kun en oikein tiedä mitä tekisin. Pari ajatusta on, mut pitää kai vielä testata tänään ettei käy ohrasesti huamena. Vaatteet on jo onneks valittu ja kunnos.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.