IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Kutimet kouraan!Perjantai 30.03.2012 12:50

Mua puri pieni käsityökärpänen. Mulla on ollu jotain vanhoja jämälankoja kaapissa iät ja ajat ja ne on jotenki alkanu tylsistyttää. Ja niitä on ollu liian vähän minkään isomman projektin neulomiseen. Eilen sitten kävin hakee Lavikosta uusia lankoja ja pyöröpuikot peiton neulontaa varten. Vähän ehkä hakusessa tälleen taas pitkän tauon jälkeen kaikki, mutta onneks valitsin helpon työn eikä oo kiire tehdä :) Pari kertaa piti purkaa ja alkaa alusta, kun ei näyttänyt ihan siltä kuin olin suunnitellu, mut kyl se siit! Oli sitä paitsi ihan kiva istuskella sohvalla ja puuhastella jotain muuta ku tuijottaa telkkarii. Kissalastakin kiinnosti lankakerä, erityisesti, kun kerroin, et ei sitä saa pidellä.

P tuli eilen kotiin <3 Ja se toi mulle kuulemma OnePiece -haalarin tuliaisiks Oslosta! Se vaan tuli niin myöhään, et olin jo nukkumas enkä oo vielä päässy edes näkemään koko tuliaista. Pitäs olla kuulemma violetti valkosilla vetskareilla ja kuvioinnilla.

Mä oon nii onnellinen, et tänään on perjantai. Oon tosi väsyny. Mut sit hoksasin, et huomenna on Luoteis-Satakunnan Ratsastajien johtokunnan kokous ja mun tarttis mennä sinne. Onneks se on vasta myöhemmin iltapäivällä, niin ei tartte heti aamupalan jälkeen alkaa säntäilee mihinkään. Ja ens viikonloppu onki pidennetty, kun on pässiäine, ihan kiva, et saa vähä lepuuttaa taas :)

Töihin oli tullu kesälomalistatki nyt. Mä en tiedä yhtään, miten sumplin mun loma-asiani.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.