IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Waaaaaaaahhhh!Maanantai 02.04.2012 13:47

Taas on maanantai. Siis TAAS. Lavvantaina olikin sit koko päivä täynnä ohjelmaa, kun päivällä piti poiketa ruokakaupassa ja ostamas lapsilleki vähä sapuskaa. Sit mä kävin istumas siel Lu-SaRin johtokunnan kokukses pari tuntii. Illemmalla tehtii ruokaa ja kaveriki kävi kylässä. Oli melko kuitti fiilis illalla.

Eilen oli alunperin tarkotus lähtee Yyteriin ulkoilee, mutta sit P haluski Ruosniemeen vielä laskemaan, ku siel oli kauden viiminen päivä. Mä läksin koiran kans sit vaan tavalliselle lenkille. Käveltiin vajaa tunti semmosta ihan perusvauhtii ja lenkki oli mukava, mitä ny räntää tuiskas silmiin ja vähän oli märkää. Lenkin jälkeen pitiki sit kylvettää koko koira ja siinä sit pesuhuoneessa kyykkiessä sain selkäni taas niin jumiin, et en meinannu koko loppuiltana päästä kulkee mihinkään.

Yön nukuin aivan tajuttoman huonosti, kun kaikki liikkuminen sattu. Jalat puutu. Kyljellään nukkuessa lonkat on alkanu särkee. Tarvisin varmaa jonkun tukityynyn jalkojeni väliin. Tänään könkkäsin töihin sit niinku mummo konsanaan. Hatuttaa, kun ei pääse normaalisti liikkumaan.

Joo ja sit lauantaina, ku menin sinne kokoukseen ni seisoskelin yhen osallistujan kans siinä ulkona odottelemassa muita. Sanoin, et onpa kiva päästä vähän nuuskii hevosen hajua pitkästä aikaa. Sit tää henkilö kävi taputtamaan mun mahaa ja leperteli sille jotain! Siis wtf :D Mun ilme oli varmaan niin näkemisen arvonen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.