IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Hiano ilma!Lauantai 07.04.2012 16:31

Ja mul on koko päivä aikaa tehdä ihan just sitä mitä lystään :) Torstaina tehtiin esivalmisteluja appivanhempien vierailua varten ja eilen sit aamupäivällä vielä siivoiltiin (hyihyi, ei sais pyhänä siivota!). P valmisteli ruokia ja mä auttelin sitä mukaa, ku hän tarvi apua.

Syötiin sitten yhressä aika hyvä pääsiäispäivällinen, jonka P ihan ite oli suunnitellu ja toteuttanu, kun oli löytyny hyvät reseptit Viini -lehdestä.

Alkupalana oli salaattia, paistettuja kampasimpukoita, vuohenjuustoraastetta ja yrttivinegrette. Pääruuaksi lohiperhoset ja fenkoli-sitruunarisotto.

Jälkkäriks kahvin kanssa oli päärynä-kookospiirakkaa :) Ja tietty vähän pääsiäisnameja!

Ai että, illalla oli sit niin kiva, kun oltiin mahat täynnä hyvää ruokaa ja koti oli siisti. Eikä tarvii koko pääsiäisenä tehdä mitään erityistä. Tänään oon päivän yksin kotona, kun P on laskemassa Riihivuoressa, joten aattelin ottaa ihan lunkisti vaan. Kohta lähden koiran kans vähän kävelylle :) Ehkä metsästetään parit pajunkissat matkalla! Käydään kattoos, onko tuolla yhen pellon reunassa kuivaa. Jos siellä Heku pääsis juoksee vapaana.

Kivempi ois lähtee vaikka jonkun kaverin kans, mut ei taida näin lyhyellä varoajalla kukaan keritä mukaan. Kaikki on kuitenkin jossain pääsiäishömpötyksissä :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.