IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Hahaha!Tiistai 10.04.2012 13:32

Mä nii repsahdin tälle: http://kuvaton.com/browse/21626/haetaan_nayttelijoita.jpg

Kyl on nyt sit kuulkaa herkuteltu. Parempi vetää salaattilinjalla taas muutama päivä, että olo tasaantuu :D Isä oli kuulemma sanonu äidille eilen, että vieraista huolimatta ruokaa on niin paljon, että se ei saa kokata yhtään enempää vaan pitää välillä syödä jämiä.

Me käytii eilen koiran kans Yyterissä kevätretkellä ja koira paahto siellä ihan onnensa kukkuloilla melkein tunnin. Kyllä sitä sit nukuttiki, ku päästiin kotiin. Vähemmälläki juoksemisella ois varmaan väsyny :) Mut oli niin kiva, ku pääsi vähän temmeltämään ja juoksentelemaan vapaana. Aika paljon oli meri vielä jäässä, mut kai se siitä suht äkkiä sulaa.

Nyt, kun vielä pääsis vapaiden jälkeen jotenki työnsyrjään kiinni. Oon sentään ihan suht pirtee, kun oon saanu huilata koko pääsiäisen. Alkoki tos loppuviikosta olla jo sellanen olo, et ei osannu reagoida asioihin enää muulla tapaa ku raivoomalla tai itkemällä. Siinä oli vähä kestämistä P:lläki :D Mutta onneks ei ollu kauheesti mitään ohjelmaa ja kiirettä niin sain lojua kotona kaikessa rauhassa ja ulkoilla sen, mitä jaksoin :) Jos sillä nää neljä työpäivää jaksais taas!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.