IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Jyskyti jyskytiMaanantai 30.04.2012 12:34

Hörppäsin äsken aamukahvin ja nyt pumppu hakkaa aika villisti. Täytyy sanoo, et on mul joskus parempiki olo ollu. Oliskohan hb taas laskenu, ku näin tykyttää... Samaa oli tos helmi-maaliskuun vaihteessa ainaki, kun oli hb jonkin verran laskenu. Se on pysyny tähän asti kyl poissa, kun oon koittanu tarkkaan kattoo, et saisin rautaa vähän sieltä sun täältä, mut voi olla, et pitää kohta hakee jotai purkkirautaa lisäks.

Olin äidin kans eilen vaatekutsuilla. Elämäni ekan kerran. Firman nettisivujen perusteella mentiin äidin kans molemmat lievästi sanottuna epäluulosina paikalle, mutta kerrankin yllätyttiin erittäin positiivisesti! Mä löysin itelleni kivat trikoiset caprimittaset kesähousut ja sit ihanan pinkin pipon, mis on SAMMAKKO. Ja sit beibille tilasin kivan retrohenkisen peiton. Äiti osteli vauvanvaatteita 120 eurolla (mm. ruskean pipon, jossa on myös SAMMAKKO) :D No, löysi se sentään itelleenkin jotain.

Sit me rillattiin P:n kans eilen ekan kerran tänä keväänä. Kyl se maistu sit niiiiiin hyvältä :) Huomenna käydäänki varmaan vapputorilla aamupäivällä ja sit lähetään anoppilaan kyläilemään. Ei olla heitä nähty pääsiäisen jälkeen lainkaan. Mä vähän mietin, josko tänään ehtis leipoo pienen vappuherkun. Olis lähestulkoon kaikki aineksetkin valmiina kaapissa. Vaik terkkari kyl käski olla syömättä liikaa tippaleipiä vappuna, et ei mee sokerirasitukset pyllylleen :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.