IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Noni.Maanantai 04.06.2012 18:20

Ensinnäki: pimennysverhot makuuhuoneeseen hankittu. Löyty nii tuurilla just sopivat ja järkevän hintasetki. Pualisoki on nukkunu tyytyväisempänä, ku on huone pysyny pimeenä. Ite huomasin, että uni kans tuntuu olevan vähän syvempää, mutta ei ne verhot silti sit siihen oikeen auta, jos herään kesken unien muuten vaan.

Sit toiseks: mua joteski jännitti tän päivänen töihinpaluu. Yllättäen nukuin johonki kolmeen ihan hyvin ja sen jälkeen sit vähän välii kytänny kelloo. Puol kuudelta sit heräsin käymää vessas ja sen jälkeen tuli uni varmaan just 10min ennen kellonsoittoo. YLLÄRI.

Esimies tos kävi kyselees, et miten jakselen ja oonko saanu nukuttua. Ja kiitteli kovasti, et jaksan vielä olla töissä, vaikka tilanne ny on mikä on. Käski vaan kuunnella omaa vointia ja mennä lääkäriin, jos siltä tuntuu. Ens viikol oiski neuvola, mut jos mua kauheesti väsyttää ni varaan lääkärin kyl aiemmin, sinne se terkkariki mut kuitenki sit passittaa, jos siltä näyttää. Onneks hommii on aika vähän, et ei tuu mitään tuskaa kauheesta työkuormasta. Saa tehdä rauhas.

P osti mulle tänää kaupasta levyn suklaata <3 Mul oli eilen illalla ihan tajuton makeennälkä, ku saatiin syötyä, eikä meil ollu mitään herkkuja missään! Meinasin alkaa leipoo banaanimuffinssei vielä puol yhdeksältä, ku olis ollu ainekset niihin, mut väsy voitti ja totesin, et ehkä parempi muutenki jättää tekemättä, ne ei nimittäin mulla kauaa happanis ja ois paree ny vaan vähän vahtii tota vaakaa :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.