IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Semst puuhaa.Maanantai 11.06.2012 17:47

Kävin ostaa kissoille uudet petityynyt. Vanha tyyny oli ratkennu ja kopassa oleva peitto kokenu vähän kovia. Löysinkin alesta pari kivaa ja kunnollisen olosta tyynyä. Toivottavasti heil kelpaa! Koirallekin hain Prismasta lasten/vauvojen fleeceviltin tohon sen koppaan, kun vanha löyhkäs ihan kauheelle eikä siihen tehonnu edes pesukone. Se vaikutti olevan ihan menestys. Ensin sitä vähän riepotettiin ja sit siinä päällä piehtaroitiin tyytyväisenä :) Siinä on muuten Barbapapojen kuvia!

Olin vajaa pari tuntii asioilla ja aivan kuitti. Söin ja menin päiväunille. Vielä tänään olis ohjelmassa lähtee kävelylle, mutta muuta "pakollista" ei oo. Tällasina aionki nää päiväohjelmani pitää. Ei liikaa puuhaa, et ei tu ahistusta.

Äiti ja isä oli eilen auttaas vähän siivoiluissa ja saatiinki aika hyvin kuurattua pari työläämpää paikkaa. Sit sain tuliaisiks vielä kaalipataa, että saan tänään vaan lämmittää sitä ruuaks. Kyl se oliki sit hyvvää, istuin tos pihas ja söin kaalipataa ja koira otti arskaa talon portailla. Se on eilisestä vielä ihan katki, kun oli niin paljon ohjelmaa. Aamupäivällä oli kaveripariskunnan koirat kylässä ja ne ravas pari tuntii ympäri pihaa tossa ja sit Hekun piti vielä toimia laadunvalvojana siivotessa. Kun meen porukat tästä lähti ehkä kuuden maissa niin koira simahti about saman tien ja veti hirsiä aamuun asti :D

Joo. Oon nyt sitte vaan sairaslomalla heinäkuun alkuun ja otan rauhallisesti. Sit alkaa äitiysloma siitä suoraan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.